Steven Seagal - Muž zákona

48%
Steven Seagal - Muž zákona
Plakát traileru
Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí.



Brenan88
Brenan88
47 140 bodů
2.5
Popravdě ta představa,že by mne měl jako zločince nahánět právě obtloustlý Seagal je celkem bláznivá. Cokoliv co se v tomto pořadu děje je jen těžko uvěřitelné. Né,že bych to Seagalovi nevěřil,ale na tuto roli bych si představoval někoho zábavnějšího,hubenějšího no prostě lepšího.
Chrustyn
Chrustyn
43 493 bodů
6
Seriál na začátku představí obtloustlého Stevena Seagala, který divákům prozradí, že je již 20 let policista a herectví ho jen živí. Nejsem skalní fanda této akční ikony 90. let a nedokážu potvdit zda to je pravda ale skutečností je, že v této variaci na známé reality show o policajtech honících zlé černochy (mimochodem v prvním díle tohoto seriálu jsou skutečně zatýkáni pouze černoši) pobýhá Steven po boku policejního týmu a chytá "bad guye" stejně jako ve svých filmech. Překvapivě se jedná o docela zábavnou show, která díky své skromné délce (nějakých 25 minut na epizodu) dokáže zabavit více než, kterýkoliv novodobý Seagalův film.
Spooner
Spooner
15 856 bodů
2
"Steven Seagal už dělá v Louisianě 20 let zástupce šerifa, akorát to drží v tajnosti." To je snad jediná věc na tomhle pořadu co mě zaujala. S jeho příbývajícími kily je totiž s podivem, že si Seagala nikdo nevšim. Jinak se ale Seagalovi výměna policejní uniformy místo černého kabátu vůbec nepovedla. Je to opravdu mizerně natočený, bez nápadu či zajímavé situace a člověka to vůbec nebaví. Ale hlavně je to úplně stupidní. Seagal je tady za většího blbce, než jsme doufali a dle dosud viděného policejního sboru tam není sám. Některé policejní zákroky jsou opravdu na hlavu a člověk spíš začne policajty po tomhle pořadu nenávidět, než aby je začal respektovat. No a Stevena bude po té jeho aroganci a namyšlenosti co tady předvedl taky respektovat málokdo.

Dodatečné informace

Původní název:
Steven Seagal: Lawman (více)
  • USA Steven Seagal - Muž zákona
  • USA Steven Seagal: Lawman
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění