VOD tipy: Zamilovaná Nicole Kidman, psycho s Geislerovou i Havel

VOD tipy: Zamilovaná Nicole Kidman, psycho s Geislerovou i Havel
Rodinná aféra | Netflix

Povaha lásky

Povaha lásky
Povaha lásky
  • KVIFF TV
  • DaFilms
73%
Příjemné festivalové drama, které bylo přidáno na KVIFF.TV, vypráví o profesorce filozofie Sophie, která žije usedlý a trochu nudný život se svým manželem. Tedy aspoň do doby, než potká zemitého řemeslníka, který ji začne přitahovat. Začne se mezi nimi budovat blízké pouto, zároveň ji ovšem často překvapí svými zdánlivě povrchními názory o rasismu a podobných společenských tématech. Dá přednost srdci, nebo intelektu?
Povaha lásky: trailer | Artcam Films

Rodinná aféra

Rodinná aféra
Rodinná aféra
  • Netflix
52%
Nová komedie od Netflixu pojednává o mladé asistence, která pracuje pro známého herce, jenž jí ovšem dělá ze života peklo a střídá jednu ženskou za druhou. O to větší šok pro ni je, když zjistí, že její slavný šéf začal chodit s její mámou. Hrdinka se proto snaží vztah sabotovat a ukázat mamince, s kým ve skutečnosti randí. Co když se ale plete a opravdu mezi nimi vykvetla láska? V hlavních rolích uvidíte Nicole Kidman a Zaca Efrona.
Rodinná aféra: trailer | Netflix

Smršť

Smršť
Smršť
  • Netflix
52%
Na Netflix dorazil nový psychologický thriller od režiséra Petera Bebjaka (Případy 1. oddělení, Devadesátky) na motivy knihy od Jozefa Kariky. Ve filmu s nadpřirozenými prvky budeme sledovat psychologa, jenž si se svou ženou vyrazí do lázní, kde chtějí zapracovat na svém uvadajícím vztahu. Má ovšem zároveň udělat posudek ke smrtící nehodě, jejíž viník tvrdí, že za událost mohla tajemná vyšší síla. A ta si možná nyní vyhlédla jako svou další oběť i ústřední pár. V hlavních rolích se představí Tomáš Maštalír a Aňa Geislerová.
Smršť: trailer | Bontonfilm

Tady Havel, slyšíte mě?

Tady Havel, slyšíte mě?
Tady Havel, slyšíte mě?
  • Netflix
65%
Na stejné platformě si můžete ode dneška pustit také další dokument o prezidentovi Václavu Havlovi, tentokrát z dílny režiséra Petra Jančárka. Ten důležitou osobu české politické i kulturní scény představuje veřejnosti v jeho známých i soukromých polohách na dosud nezveřejněných záběrech. Ty byly natočeny zejména během posledních let jeho života. Snímek se snaží upozornit na výjimečnost jeho osobnosti i myšlenkový odkaz, který společností stále rezonuje.
Tady Havel, slyšíte mě?: trailer | Continental Film

Zlatá devadesátá

That '90s Show
That '90s Show
  • Netflix
63%
Pokračování kultovního sitcomu Zlatá sedmdesátá, jež se zejména ve Spojených státech těší velké popularitě, se vrací s druhou řadou. Ta se opět zaměří na dospívající dceru Erica a Donny, která tráví čas u svých prarodičů Kitty a Reda Formanových, kde si našla nové kamarády a možná i první lásku. Největší hvězdy původního seriálu Ashton Kutcher a Mila Kunis už se tentokrát nedostaví, i přesto nás čeká řada vypečených cameo roliček tváří, jež máme s devadesátkami spojené.
That '90s Show
Zlatá devadesátá | Netflix
Podívejte se i na seznam dalších novinek, které najdete na VOD službách.
Zdroj: Netflix, KVIFF.TV