Logan: Wolverine se divákům představí ve speciální černobílé edici a na velkém plátně (SOUTĚŽ)

Logan: Wolverine se divákům představí ve speciální černobílé edici a na velkém plátně (SOUTĚŽ)
logan-wolverine-se-divakum-predstavi-ve-specialni-cernobile-edici-soutez
Logan: Wolverine zaznamenal nebývale vysoké známky od recenzentů; tuzemští snímku dali 83 procent, na serveru RottenTomatoes dokonce 93. Snímek s rozpočtem 97 milionů dolarů utržil po celém světě 616 mega. Nyní míří Logan: Wolverine na fyzické nosiče a součástí Steelbooku a Digibooku bude i černobílá verze filmu s názvem Logan Noir.
Režisér filmu James Mangold to vysvětluje. “Během natáčení jsem udělal pár černobílých fotografií a zjistili jsme, že špinavá a drsná atmosféra filmu je na nich ještě intenzívnější,” vypráví režisér James Mangold. “Ten westernový a noir pocit byl najendou v černobílé barvě téměř hmatatelný. Během práce ve střižně jsme pak pár fotek zveřejnili a měly skvělé ohlasy. Hodně lidí najednou toužilo vidět celý film jako černobílý. Sny se někdy plní.”

Trailer:

Jenže to není všechno. Uvedení nosičů k filmu Logan: Wolverine doprovodí speciální projekce černobílé verze Logan Noir, která se uskuteční v úterý 25. července od 20:30 v pražském Bio Oko. Lístky na ní se nedají koupit, dají se pouze získat. Třeba díky naší soutěži.
Tu pořádáme ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm a hned 8 šťastlivců se může těšit na 2 vstupenky k této jedinečné akci. A protože jde o projekci černobílého filmu, nemůžeme než doporučit, aby šťastlivci na akci dorazili v černobílém.
logan-wolverine-se-divakum-predstavi-ve-specialni-cernobile-edici-soutez-1
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dostat se na projekci Logan Noir? Do čtvrtku 20. července 2017 do 17:00 napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "logannoir") zašlete váš nick name. Osm vylosovaných obdrží dvě vstupenky na černobílou projekci Logana.