Kirsten Dunstová se stydí pozvat na premiéru otce, v posledním filmu se odvázala
Tři kamarádky dostanou pozvání na svatbu od bývalé spolužačky, která byla spolehlivým te
rčem jejich vtipů, když ve školní lavici udeřila nuda. Vidina divoké rozlučkové party a nezadaných hostů je přiměje na pozvání kývnout a nasadit profesionální úsměv falešného přátelství dokud akce neskončí. Všechno ale nakonec vypadá úplně jinak. Tak trochu Pařba ve Vegas (Hangover / 2009), tak trochu Ženy sobě (Bridesmaids / 2010).
Právě druhý jmenovaný titul loni předznamenal s velkým úspěchem emancipaci v žánru "kalících" filmů - alkohol, sex a morálně-fyzická kocovina jsou dnes totiž už unisex. Představa filmu o družičkách se radikálně mění. Ženské obsazení v hlavních rolích už neznamená jen nákupy u Gucciho.
Jenže odvázanost v Bachelorette teď dělá Kirsten Dunstové starosti. Sehrát strohou "rychlovku" na záchodě v stripklubu pro profesionálního herce není žádný problém, koukat se na scénu s rodiči v kině je už horší. "Neřekla jsem tátovi ani o premiéře a upozornila ho, ať se na film nikde nekouká. Je pruďas, znám ho, ten film se mu nebude líbit," řekla v rozhovoru pro E!Online. "Chtěla jsem hrát v nějaké komedii, protože mě lidé jako komediální herečku neberou, i když jsem tak začínala. A tohle byl ideální čas a scénář."