Kirsten Dunstová se stydí pozvat na premiéru otce, v posledním filmu se odvázala

Kirsten Dunstová se stydí pozvat na premiéru otce, v posledním filmu se odvázala
Večeře svatební až nápadně připomíná tu poslední.
Tři kamarádky dostanou pozvání na svatbu od bývalé spolužačky, která byla spolehlivým te
Lizzy Caplan, Isla Fisher, Kirsten Dunst
"Podívej na hosty, je to jako kdyby Jane Austenová psala na cracku"
rčem jejich vtipů, když ve školní lavici udeřila nuda. Vidina divoké rozlučkové party a nezadaných hostů  je přiměje na pozvání kývnout a nasadit profesionální úsměv falešného přátelství dokud akce neskončí. Všechno ale nakonec vypadá úplně jinak. Tak trochu Pařba ve Vegas (Hangover / 2009), tak trochu Ženy sobě (Bridesmaids / 2010).
Právě druhý jmenovaný titul loni předznamenal s velkým úspěchem emancipaci v žánru "kalících" filmů - alkohol, sex a morálně-fyzická kocovina jsou dnes totiž už unisex. Představa filmu o družičkách se radikálně mění. Ženské obsazení v hlavních rolích už neznamená jen nákupy u Gucciho.
Adam Scott, Lizzy Caplan, Hayes MacArthur, Isla Fisher, Kirsten Dunst
Večeře svatební až nápadně připomíná tu poslední.
Jenže odvázanost v Bachelorette teď dělá Kirsten Dunstové starosti. Sehrát strohou "rychlovku" na záchodě v stripklubu pro profesionálního herce není žádný problém, koukat se na scénu s rodiči v kině je už horší. "Neřekla jsem tátovi ani o premiéře a upozornila ho, ať se na film nikde nekouká. Je pruďas, znám ho, ten film se mu nebude líbit," řekla v rozhovoru pro E!Online. "Chtěla jsem hrát v nějaké komedii, protože mě lidé jako komediální herečku neberou, i když jsem tak začínala. A tohle byl ideální čas a scénář."
Přesvědčit se o tom budeme  moci 18. srpna.