Tom Hardy možná v novém Temném rytíři nebude huhlat!

Tom Hardy možná v novém Temném rytíři nebude huhlat!
Problém s Baneovým hlasem začal předmětem diskuse hned po uvedení fragmentu snímku na premiéře filmu Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011( minulý rok.
„Právě jsem viděl prolog k novému Temnému rytíři,“ napsal tehdy reportér magazínu Variety Jeff Sneider „Byl skvělý, ale myslím, že spousta lidí nebude Baneovi skrze masku rozumět.“
Přestože tento názor posléze zopakovalo mnoho dalších novinářů a fanoušků, zdálo se, že studio Warner Bros hlasový projev Toma Hardyho (Warrior / 2011) nijak doupravovat (nebo spíše od-upravovat) nehodlá.

Přesto ale podle posledních zpráv ze CinemaConu, kde byly uvedeny nové záběry z filmu, mluví Bane najednou jasně a srozumitelně.

„Mám skvělé zprávy: Baneovi bylo mnohem lépe rozumět!“ řekl repotér magazínu Cinemablend Eric Eisenberg, „Rozuměl jsemkaždému slovu. Nevím, jestli to bylo změnou ze strany studia nebo zvukovým zázemím sálu, ale každopdáně moje důvěra v úspěch snímku značně stoupla.“

Baneův huhlák byl doposud terčem internetového humoru a dokonce i falešných profilů na sociálních sítích, kde Batmanův nepřítel umísťoval nesrozumitelné statusy.
„Myslím, že je kolem toho nepřiměřený humbuk,“ obhajoval film Tom Hardy, „Podle mě je třeba se na to během filmu postupně naladit a bude to oukej.“
Temný rytíř povstal dorazí do českých kin 26. července. Během příštích týdnů by také studio mělo zveřejnit třetí trailer.
tom-hardy-mozna-novem-temnem-rytiri-nebude-huhlat