TV tipy: Nový seriál Taneční, primáčtí Banáni a výlet do vesmíru

TV tipy: Nový seriál Taneční, primáčtí Banáni a výlet do vesmíru
Taneční | TV Nova

Banáni

Banáni
Banáni
  • Prima Plus
67%
Po loňské premiéře na platformě Prima+ se diváky poměrně pozitivně přijímaný úlet Banáni od úterního večera představí i na kanále Prima COOL. V šílené komedii od režiséra Vojtěcha Moravce můžete sledovat tři zaměstnance supermarketu, kteří v krabicích s banány z Kolumbie objeví nečekaný nález v podobě bílého prášku. Trojice se rozhodne drogy prodávat a vytvoří si vlastní distribuci. Musí ovšem čelit sérii více či méně šílených problémů a překážek.
Banáni
Banáni | Prima

Dobrodružství Poseidonu

Dobrodružství Poseidonu
Dobrodružství Poseidonu
  • Google Play
  • iTunes
77%
Na ČT2 si ve čtvrtek před půlnocí budete moci připomenout jeden z nejnapínavějších a nejmrazivějších katastrofických filmů všech dob s Genem Hackmanem v hlavní roli. Budeme sledovat osud přeživších zaoceánského parníku, který se po obří přílivové vlně obrátí. Zoufalí hrdinové se snaží za každou cenu dostat ven, cesta bude ovšem plná nebezpečí a čas na jejich záchranu se krátí. Dechberoucí snímek s výtečným obsazením a tehdy parádními triky se dočkal mimo jiné osmi nominací na Oscara, z nichž dvě proměnil.
Dobrodružství Poseidonu
Dobrodružství Poseidonu | Twentieth Century Fox

Oklamaný

Oklamaný
Oklamaný
  • Google Play
  • iTunes
74%
Věčný drsňák Clint Eastwood a režisér Don Siegel, s nímž herec natočil nesmrtelného Drsného Harryho, spolu vytvořili také neprávem zapadnutý, ale výtečně napsaný a zahraný thriller Oklamaný. Ten nás ve středu po 22. hodině na ČT2 zavede do doby americké občanské války, kdy je voják Severu John McBurney zraněn a ocitne se na odlehlé jižanské dívčí škole. Místní vůdkyně Martha chce Johna předat konfederačním vojákům, zatím si ho ovšem nechává ve své zdravotní péči. John začne postupně získávat důvěru i citovou náklonnost dívek a domem se začne šířit žárlivost i čím dál hutnější atmosféra.
Oklamaný

První člověk

První člověk
První člověk
  • Google Play
  • iTunes
  • Rakuten
  • +1
77%
Ryan Gosling se coby Neil Amstrong v režii Damiena Chazelleho vydává do vesmíru na památnou cestu na Měsíc. Chválený snímek se zabývá životem legendárního astronauta, osobními tragédiemi počínaje, i urputnou přípravou na legendární misi či osobním životem s manželkou s tváří Claire Foy. Připomenout si jej můžete v neděli ráno na kanále Nova Action.
První člověk

Taneční

Taneční
Taneční
AI
58%
Na televizi Nova startuje v pátek nový komediální seriál Jiřího Vejdělka, který se bude chtít nejspíš svézt nejen na popularitě českých komedií, ale také blížícího se fenoménu StarDance. Diváci zde budou sledovat osudy manželů Moniky a Oldřicha, kteří jsou partnery jak v životě, tak na tanečním parketu. Společně začnou pořádat taneční pro středoškoláky, jenže Monika začne mít chování svého manžela a jeho věčné kontroly dost. Už jí nebaví vždy skákat podle toho, jak Olda nebo jeho maminka pískají a osobní problémy se začínají kupit. Začne Oldřich s tváří Saši Rašilova svou manželku poslouchat dřív, než bude pozdě?
Taneční
Taneční
Taneční
Taneční
Taneční
Více zajímavých televizních tipů naleznete v našem TV programu.
Zdroj: Kinobox