Komentáře týdne: Chcete vidět, jak se mydlí přerostlá filmová monstra?
Tentokrát mezi jinými zaujalo japonské anime, kriminálka z druhé poloviny 90. let nebo jeden nenápadný mysteriózní sci-fi seriál. Prohledávat archivy a předchozí dekády se zkrátka vyplácí. A spolu s nimi Taron "Elton" Egerton v dramatickém muzikálu Rocketman (2019) nebo nejnovější Godzilla II Král monster (2019). Konec řečí, teď už máte slovo vy. Komentáře uvádíme bez jakýchkoliv redakčních úprav.
"Vynikající anime se skvěle podchycenou vizuální stránkou a příběhem. Pastva pro oči i pro možná trochu sadistickou duši. Určitě si nehledejte oblíbenou postavu - pravděpodobně umře. Miluju titány."martina-hesova-jr / 100 procent
Rocketman (2019) - Hudební nářez a výpravný žánrový mix...
"Hudební nářez a výpravný žánrový mix, který má ztížený start uvedením do českých kin půl roku po Bohemian Rhapsody. Těžko se ubránit srovnávání obou filmů o tak výrazných hudebních legendách. Na můj vkus je to namixované až příliš, úplně mi nesedne třeba přechod vzpomínek při terapii v muzikálovou revue. Výkon Tarona Egertona je famózní. Tím že film komplet nazpíval mu obrovsky přidává na hodnotě. Po zhlédnutí mám k Eltonovi o kousek blíž než dřív, ale stejně tak zůstává dojem, že nechal jen úplně maličko nahlédnout do tajů své 13. komnaty a vše zůstává dál ukryto."limeta / 80 procent
Vyjednavač (1998) - Film, u něhož nevíte, co chválit nejdříve...
"Film, u něhož nevíte, co chválit nejdříve. Je to výborný a precizní scénář? Nebo ještě lepší herecké výkony, zejména Samuela L. Jacksona a Kevina Spaceyho? A takhle bych mohl pokračovat od skvělé režie, až po nápaditý soundtrack. A to jsem ještě nezmínil střih a kamerou, které jsou... :) Zkrátka a dobře, za méně než 90% to fakt nebude."JosefTomas / 90 procent
"Jasně, je to místy nelogické, místy pitomé. Ale od tohohle typu filmu přeci nečekáte příběh na oscara. Chcete vidět akci a jak se mydlí všemožná přerostlá monstra. A toho si tady užijete až až. Ten malý chlapec ve mě chrochtal blahem :) Má to potitulkovou scénu..."snek / 65 procent
"Tohle je pecka scifi serial, neuveritelny, jak nekdo napise konecne scenar, kdy si pokazdy myslite "jasne to dopadne takhle" a ono je to pokazdy uplne jinak....za me zatim 10/10 a snad show nekrachne, ctvrta sezona mela problemy.." Michal Kvak / 95 procent
Zaujal vás některý z filmů? Našli jste doporučení k dílům, která vás zajímají? Pokud ne, napište komentář na kartu snímku / seriálu z naší databáze. Příště třeba vybereme právě ten váš.
Všechny komentáře najdete přehledně seřazené od nejnovějšího zde. Dejte "palec" těm, které vás zaujaly.