Brutální nástupce Dahmera v mrazivém traileru. Vypráví o bratrech, co rozstříleli své rodiče

Brutální nástupce Dahmera v mrazivém traileru. Vypráví o bratrech, co rozstříleli své rodiče
Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových | Netflix
Seriál bude vyprávět o titulních bratrech, kteří na konci 80. let zastřelili brokovnicí své rodiče. Už tak děsivý čin se navíc uskutečnil opravdu brutálním způsobem, jelikož bratři vystřelili do svých rodičů několik ran a následně si došli do auta pro další náboje. Jejich chladnokrevný čin vedl k jednomu z nejostřeji sledovaných soudních procesů v USA 90. let. Obžaloba tvrdila, že ohavné vraždy bratři spáchali kvůli tučnému dědictví bohaté a vlivné rodiny. Bratři se hájili tím, že byli od dětství obětmi psychického i fyzického týrání, a dokonce za zavřenými dveřmi docházelo k jejich sexuálnímu zneužívání.
Hodně silnou a potenciálně tučnou látku Ryan Murphy, jenž se specialistou na děsivé kriminální případy stal díky Dahmerovi a zejména první sérii American Crime Story, evidentně hodlá zpracovat podle svého ověřeného a stále fungujícího receptu. Nabídne nám podle všeho komplexní příběh zvrácených sourozenců, v němž bude zkoumat nejen samotný soud a vše, co k tragické události vedlo, ale také počínání bratrů po nechutných vraždách, kdy si vrazi evidentně naplno užívali peněz a luxusu.
Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových: trailer | Netflix
Již ukázka dává tušit, že titulní bratři nebudou jedinými monstry v tomto hrůzostrašném převyprávění skutečných události a náhled do jejich minulosti může být velmi znepokojivý a tísnivý. Murphy navíc dle všeho opět dokázal vizuálně i výpravou správně zachytit ducha doby a pod šikovně zvolenou disco hudbou s postupující stopáží čím dál více vyplouvají na povrch temné charaktery hlavních postav i jejich největší démoni. Hereckou jistotu by měli zařídit Javier Bardem s Chloë Sevigny, nejvíce pozornosti ale bude upínáno na nepříliš známé herce Alexandera Chaveze a Coopera Koche, kteří prozatím budí zvědavost. Zda z toho bude opět seriálová událost jako v případě Dahmera, se dozvíme už 19. září.
Podívejte se na žebříček nejlepších kriminálních seriálů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Netflix