Všechny je ještě nezabil. Svět Johna Wicka rozšíří další lákavý seriál, podílí se na něm i Reeves

Všechny je ještě nezabil. Svět Johna Wicka rozšíří další lákavý seriál, podílí se na něm i Reeves
John Wick | Lionsgate
Jako producent a režisér pilotního dílu bude angažovaný Chad Stahelski, jenž zatím režíroval všechny díly hlavní tetralogie a s Lionsgate v lednu uzavřel smlouvu, podle níž na Johna Wicka nadále dohlédne ve filmovém i televizním spektru tvorby. V producentské roli se k němu připojí Reeves, jehož herecké začlenění se zřejmě přetaví maximálně do formy menší cameo role.
Chad Stahelski
Chad Stahelski

Herec, Režisér

5.8
Seriál ostatně naváže na konec zatím finální čtvrté kapitoly Johna Wicka a dle oficiálního popisu „zkombinuje nové se starým a Wickův vesmír uvrhne do nového věku“. Scenárista a showrunner Robert Levine (Starej chlap, Pod černou vlajkou) dle aktuálních informací operuje ve světě elitních zabijáků, který se vyrovnává s odchodem jejich nepolapitelného fantoma Johna Wicka (Reeves). Hrstka aspirujících kravaťáků si v nastalém napětí hodlá udělat jméno, zatímco některé známé postavy v kruzích Nejvyšší rady usilují o zachování starých pořádků.
John Wick: Kapitola 4
Ballerina
John Wick: Kapitola 4
John Wick: Kapitola 4
Hotel Continental
Hotel Continental dokázal, že divácky atraktivní prostředí na hraně reality a absolutní videoherní recese unese i Wickovu nepřítomnost, která by pro dosavadní filmy nebyla myslitelnou. Reeves má mít v nadcházejícím projektu kreativní hlas, přičemž jeho zabijácká odysea možná nekončí. Ve vývoji se totiž nachází také pátý díl hlavní série, takže Johnův osud po dramaticky a akčně vyšponovaném konfliktu se zkorumpovanými členy rady zůstává opředený záhadou.
Ve světě, kde se umírá zároveň velmi těžko i neuvěřitelně snadno, není jistého nic. John Wick: Under The High Table snad rozšíří tematické obzory a nebude mlátit prázdnou slámu, čehož se dle prvních reakcí možná dopouští očekávaná Ballerina, která se natáčela v Praze i za účasti Reevese. O seriál se nyní poperou velké streamovací služby, Hotel Continental s Melem Gibsonem loni skončil na menší platformě Peacock. Na oznámení hereckých noviců či navrátilců si ještě musíme počkat, studio Lionsgate zatím oficiální vyjádření nedodalo.
Zdroj: Deadline
Prohlédněte si žebříček nejlepších akčních seriálů podle uživatelů a uživatelek Kinoboxu.