Vrátí se Prima po propadácích na vrchol? Láká na návrat svého seriálového hitu a Arabely

Vrátí se Prima po propadácích na vrchol? Láká na návrat svého seriálového hitu a Arabely
Hořký svět | FTV Prima
Primáckou nadějí bude návrat Hořkého světa, pohodového seriálu z pivovarského prostředí, v jehož první sérii se hlavní postavy snažily rozjet rodinný minipivovar a bylo u toho povedené obsazení v čele s Matoušem Rumlem, Bolkem Polívkou a Jakubem Štáfkem. Kromě lahodného moku se ovšem ve velkém řešily samozřejmě také rodinné i partnerské vztahy a zkrátka vše, co mají televizní diváci rádi. Vznikla z toho příjemná žánrová jednohubka, která patří mezi divácky lépe hodnocené primácké seriály poslední doby. Není tedy žádný překvapením, že se pivní sága vrátí s druhou sérií.
Hořký svět
Hořký svět
  • Prima Plus
59%
Televizní diváci si na ni ovšem ještě chvíli počkají. Nová řada Hořkého světa si totiž odbude svou premiéru na streamovací platformě Prima+ a to již velmi záhy. Předplatitelé služby si budou moci nové díly pustit už od 3. června. O čem, že to tentokrát bude? Bořek (Polívka) se vrátí z protialkoholní léčebny, sbližuje se s Marií (Eva Holubová) a chce se vrátit i na pozici sládka v minipivovaru. Vztahy bratrů Štěpána (Ruml) a Michala (Štáfek) jsou urovnané, i když každý z nich pracuje v jiném pivovaru. Idylku ovšem překazí příjezd Bořkovy bývalé manželky a matky Terezy (Barbora Černá), kterou si zahraje představitelka legendární Arabely Jana Nagyová.
Známá slovenská herečka se vrací do televize po několika desítkách let. „Nabídka na natáčení seriálu Hořký svět pro mě byla velkým překvapením a radostí. Seriál jsem tady netočila snad čtyřicet let. Arabela vznikala v roce 1980, ještě nějaké inscenace, televize… Ale žádný seriál,“ prozradila herečka. Ta se tak stane hlavním lákadlem druhé řady, která jinak bude sázet na stejné propriety a silné stránky jako posledně. Kromě úspěchů i starostí pivovaru se tedy budou řešit vztahy, staré lásky i podzim života.
Hořký svět
Hořký svět
Hořký svět
Hořký svět
Hořký svět
Zatím není jasné, kdy se druhý Hořký svět podívá do televize. Vzhledem k tomu, že televize Prima aktuálně v pondělí vysílá reprízy první řady, se dá předpokládat, že do vysílání se podívají osudy pivovaru někdy poté. Vzhledem k aktuální nevalné formě primáckých novinek asi bude chtít vedení televize smutnou šňůru prolomit co nejdříve. Fanoušci, co si chtějí tento seriálový mok načepovat dříve, však budou mít na Prima+ šanci už od příštího týdne.
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů dostupných na platformě Prima+.
Zdroj: FTV Prima