„Plastika nosu mi změnila život." Cosplayerka Tawii šokovala svým životním příběhem

„Plastika nosu mi změnila život." Cosplayerka Tawii šokovala svým životním příběhem
Tawii jako Uraraka Ochako | Clea
Do dnešního dílu přijala pozvání cosplayerka a profesionální švadlenka Tawii, která se tvorbě kostýmů věnuje již od roku 2013 a od té doby má za sebou nespočet vyhotovených cosplayů nejen pro sebe, ale i pro ostatní.
ViBE cast
ViBE cast
Částečně se totiž živí jejich zakázkovou tvorbou, což je jedním z témat podcastu. Podíváme se na její cosplay začátky a mimo jiné nám Tawii prozradila svůj životní příběh a řekla, co její život natolik ovlivnilo, že musela několikrát od svých koníčků odejít a zase se k nim vrátit.
Popovídali jsme se také o tom, zda je či není jednoduché se v Česku uživit zakázkovým šitím a probralo se toho samozřejmě mnohem více. Mimo jiné se také dozvíte dost důležitou informaci, tak sledujte až do konce.
ViBE | „Plastika nosu mi změnila život“, šokovala cosplayerka | Kinobox
A co je to vlastně ViBE? Jedná se o pohodový, hravý a hlavně velmi netradiční podcast, který jinde neuvidíte. Zajímáte se o popkulturu, jste fanoušci cosplaye a nevadí vám trochu toho šílenství? Pak byste ViBE rozhodně neměli minout.
Podcast ViBE můžete sledovat také na Spotify a na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: Kinobox