Dočkáme se konečně přímého souboje Marvel versus DC Comics?

Dočkáme se konečně přímého souboje Marvel versus DC Comics?
Captain America: Návrat prvního Avengera | Marvel Studios
Upřímně si nemyslím, že by mohl nový Superman týmovce Avengers konkurovat (Muž z oceli mě skutečně nenadchl), ale kdo ví, snímek ještě není a studio Warner Bros. se stále snaží oživit i legendární Ligu Spravedlivých. Momentálně jsou tu ale Avengers a s nimi jejich blížící se druhé filmové dobrodružství. Od něj si Marvel hodně slibuje, svou cestičku si pěkně ušlapává a fanoušky napíná a nenechává je ani na chvíli oddychnout.
dockame-se-primeho-souboje-marvel-versus-dc-comics
Postupně odkrývá herecké obsazení, postavy, padouchy, ale i plány na další snímky a jejich pokračování. Až se z toho člověku točí hlava. Navíc nám herci vzkazují, že scénáře jsou bezkonkurenční, větší, lepší, šílenější a úžasnější. Oživují se stále nové postavy. Jen v Avengers 2 jich bude minimálně 5!. Své premiéry se dočkají Vision, Ultron, baron von Strucker, Quicksilver a Scarlet Witch. To vše víme. Je ale otázkou, jak v kině obstojí druhý Kapitán Amerika.
Snímek Captain America: Návrat prvního Avengera již v USA projekci měl a část z neuvěřitelného množství nadšených ohlasů jsme vám již přinesli zde. Kapitán Steve Rogers podle nich rozpoutal neuvěřitelnou akční smršť a jeho dobrodružství je dokonce označováno za nejlepší sólovou marvelovku dosud. Však se brzy přesvědčíme sami. Marvel se proto rozhodl zariskovat a nasadí v budoucnu Kapitána proti výše zmíněnému DC komiksu Zacka Snydera.
dockame-se-primeho-souboje-marvel-versus-dc-comics-3
Captain America 3 bude pokračovat v režii Joea a Anthonyho Russových a půjde do přímého souboje s konkurenčním snímkem Batman vs. Superman!
dockame-se-primeho-souboje-marvel-versus-dc-comics-2
A tento souboj bude více než zajímavý, pokud tedy žádná ze stran nezmění názor a termín premiéry filmu neposune. Sesadí trio Superman, Batman a Wonder Woman Marvel z jeho trůnu? To se dozvíme v květnu 2016.