Venom slibuje poslední ďábelský tanec. Tom Hardy zakončí svou bizarní komiksovou bromanci

Venom slibuje poslední ďábelský tanec. Tom Hardy zakončí svou bizarní komiksovou bromanci
Venom: Poslední tanec | Marvel Studios
Jestli považujete Venoma za sympatickou pecku, nebo obludnou ztrátu času, se rozhoduje prakticky výlučně podle toho, jak moc jste naladění na bromanci hrdiny s tváří Toma Hardyho a brutálního symbionta z vesmíru. Tihle dva chlapíci, sami o sobě outsideři, tvoří jedinečnou dvojku ztracených existencí, kterým je spolu o kus lépe než samostatně.
Venom: Poslední tanec
Venom: Poslední tanec
AI
68%
Není tedy divu, že tenhle kamarádský vztah připomíná i nový trailer, který výjevy třeskuté akce proplétá srdceryvnými prohlášeními jako „Můžeš se na mě vždycky spolehnout, brácho!“ Hodně se toho poslední roky namluvilo i napsalo o tom, jak těžké je v dnešní době budovat a udržovat zdravá mužská přátelství a Venom je v mnoha ohledech pro odpovídající část publika splněním fantazie, že ať jdete kamkoliv a děláte cokoliv, máte vždy po ruce nejlepšího parťáka, který je tu jen pro vás, a můžete s ním být bez ostychu sví.
Venom: Poslední tanec: finální trailer | Falcon
Třetí Venom už má většinu marketingové kampaně za sebou, aktuální trailer totiž nese nálepku „finální“. Marketingová identita filmu je tedy hotová a nezbývá než předkládat co nejbombastičtější a nejlépe nastříhané záběry. V tomto ohledu drží snímek na první pohled konzistenci s předchozími díly, přestože u něj režijně debutuje scenáristka předchozích dílů Kelly Marcel, jež má krom Venoma v portfoliu i Padesát odstínů šedi a Cruellu, což byste asi neuhodli.
Vzhledem k tomu, že oba předchozí díly měly pokaždé jiného režiséra, je však Marcel už dávno největší tvůrčí konstantou série (plní i úlohu producentky), snad je tedy zakončení téhle trilogie ve správných rukách. Do českých kin vstoupí Venom zhruba za měsíc a půl, přesně 24. října.
Podívejte se na žebříček nejlepších komiksových filmů podle Kinoboxu.
Zdroj: Sony