40 let na to čekala a teď se dočkala. Hello Kitty bude mít svůj film

40 let na to čekala a teď se dočkala. Hello Kitty bude mít svůj film
Hello Kitty | Sanrio
Přesto se nedočkala velkého hollywoodského filmu, což se nyní změní. Práva na film s Hello Kitty v hlavní roli získalo studio New Line Cinema. A nebylo to asi příliš snadné, japonská společnost Sanrio, která vlastní na Hello Kitty práva, byla velmi opatrná, přes 40 let jakékoliv nabídky odmítala. New Line se to ale podařilo a může začít na svém novém projektu pracovat.
40-let-na-to-cekala-a-ted-se-dockala-hello-kitty-bude-mit-svuj-film-1
| Sanrio
"Jsem velmi potěšen, že Hello Kitty a další populární postavy společnosti Sanrio čeká hollywoodský debut," uvedl v tiskovém prohlášení zakladatel Sanria Shintaro Tsuji. "Po dlouhá léta byla Hello Kitty symbolem přátelství a my doufáme, že film pomůže tento kruh přátelství rozšířit do celého světa."
40-let-na-to-cekala-a-ted-se-dockala-hello-kitty-bude-mit-svuj-film
| Sanrio
Žádná ze zpráv neuvádí, zda se bude jednat o animovaný film, ale s ohledem na charakter postavičky a její vzhled bych si tipla, že ano. Hranou verzi si nějak neumím představit. I když dnes je možné vše. :-)
Každopádně se jedná o první rodinný film, který studio New Line Cinema po mnoha letech natočí, v poslední době se totiž zaměřovalo hlavně na horory jako série V zajetí démonů nebo remake Kingova románu To...