V novém Kickboxerovi si to rozdá Jean-Claude Van Damme s Mikem Tysonem

V novém Kickboxerovi si to rozdá Jean-Claude Van Damme s Mikem Tysonem
Kickboxer: Retaliation (2017)
Protože slavil první díl s názvem Kickboxer: Vengeance u fanoušků slušný úspěch, dvojka na sebe nedala dlouho čekat. První díl převyprávěl příběh původního filmu - hlavní hrdina Kurt (Alain Moussi) se vydává do ringu pomstít smrt svého bratra Erica. Pokračování nás posune do chvíle, kdy Kurt vyhraje zápas ve WFA a po návratu na pokoj ho čeká nemilé překvapení.
Čekají tam na něj dva muži, kteří se představí jako U.S. Marshals s tím, že Sloane před 18 měsíci zabil někoho v Thajsku. Kurt se snaží vysvětlit, že šlo o sebeobranu, než se ale naděje, je za pomoci taseru omráčen. Probírá se v thajském vězení, kde mu Moore (Christopher Lambert) sdělí, že má jen dvě možnosti: zůstat napořád za mřížemi nebo se za odměnu 1 milionu dolarů postavit v ringu současnému šampionovi Mongkutovi. A mistr Durand v podání Jean-Claude Van Dammea u toho přirozeně nemůže chybět.

Trailer:

Jean-Claude Van Damme, Christopher Lambert
Upoutávka slibuje štědrou porci akce, do které se zapojí nejen "mládí", zastoupené Moussin, ale i samotný Van Damme, který by měl ve filmu poměřit síly s Mikem Tysonem i Christopherem Lambertem. Bylo by naivní očekávat od Kickboxer: Retaliation kvality originálu z roku 1989, fandy žánru by ale potěšit měl. Stejně jako informace, že se již přípravuje trojka.
Původní série dosáhla pěti dílů, Van Damme si zahrál však jen v legendární jedničce. Poté na další tři díly převzal hlavní roli Sasha Mitchell (jehož si nicméně většina diváků spojí hlavně se seriálem Krok za krokem, kde hrál šíleného Codyho Lamberta), v pětce pak do ringu naskočil Mark Dacascos.
Jean-Claude Van Damme, Dennis Chan (II)
Kamel Krifa, Jean-Claude Van Damme, Christopher Lambert