Zvuk motorů a vůně benzínu má další kapitolu. Svého filmu se dočká i Lamborghini

Zvuk motorů a vůně benzínu má další kapitolu. Svého filmu se dočká i Lamborghini
Snímek zatím nese pracovní název Lamborghini – The Legend a vychází z knihy Lamborghiniho syna Antonia. V ní Antonio zachycuje příběh svého otce od výrobce traktorů na začátku kariéry, přes stavbu válečných vozidel za II. světové války až po vytvoření typických sportovních vozů nesoucí jméno svého stvořitele. Lamborghini měl i nesmazatelný vliv na hospodářství Itálie, zvláště po skončení války, kdy jeho firma pomohla Itálii postavit se na vlastní nohy a přinesla revoluci v automobilovém průmyslu. Ferruccio patřil mezi nejbohatší muže Itálie. Na každý den v týdnu měl jiné auto a krom luxusních vozů miloval i krásné ženy. I na ně by podle slov tvůrců mělo dojít.
Na cokoli bližšího si ale budeme muset ještě počkat. Jisté je jen to, že Antonio „Tonino“ Lamborghini bude působit jako konzultat.
Natáčení by mělo začít ještě letos v létě v Itálii a na dalších místech světa, které utvářely legendu obchodníka Lamborghiniho. Snad se filmařům podaří najít vhodného kandidáta na roli tohoto výjimečného muže.