Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Tyto největší vycházející hvězdy Hollywoodu žijí stále s rodiči
    Téma5. 1. 2020
    Tyto největší vycházející hvězdy Hollywoodu žijí stále s rodiči

    V dnešní době nic neobvyklého, čím dál častěji si mladí lidé užívají pohodlného domova a do vlastního bydlení nespěchají. Ve většině případů přispívají na domácnost a jinak mají veškerý komfort zajištěn, tedy vyjma neomezeného soukromí a odhlučnění stěn, ale i takoví tolerantní rodiče by se jistě našli. :-)

  2. Pomáda po letech
    Téma26. 12. 2019
    Pomáda po letech

    Všichni fanoušci muzikálu Pomáda tu mají jeden vánoční dárek v podobě naprosto úžasné fotografie z akce, která se konala v prosinci v amfiteátru Coral Sky ve West Palm Beach na Floridě. U příležitosti třech speciálních promítacích večerů s názvem Meet n’ Grease se do svých kostýmů po 41 letech oblékli představitelé Sandy a Dannyho.

  3. Recenze #2: Zaklínač aspiruje na jednu z nejlepších fantasy adaptací
    Seriály25. 12. 2019
    Recenze #2: Zaklínač aspiruje na jednu z nejlepších fantasy adaptací

    Seriál Zaklínač rozvířil krátce před Vánocemi televizní vody a nutno uznat, že lepší dárek si milovníci fantasy seriálů i knižní předlohy nemohli přát - osm dílů na jeden zátah, to se nevidí moc často. Mandalorian společnosti Disney láká na s bídou půlhodinové díly, na které si musí diváci počkat celý týden a tady nám byl naservírovaný celý chod včetně předkrmu i dezertu!

  4. Le Mans '66: Aby mohl dobře závodit, šel Christian Bale opět do autoškoly
    Téma23. 12. 2019
    Le Mans '66: Aby mohl dobře závodit, šel Christian Bale opět do autoškoly

    Snímek Le Mans '66 je jedním z nejlepších automobilových filmů poslední doby a nikdo se neubrání srovnávání s Howardovými Rivaly, kteří dali před několika lety vyniknout řvoucím motorům, vůni benzínu a spálené gumy. Nyní je tento svět zpět a stejně jako u Rivalů se nechal inspirovat skutečnými událostmi z roku 1966 a opět se jedná o skvělý filmový zážitek.

  5. Shazam! 2 potvrzen. Známe i datum premiéry
    Filmy22. 12. 2019
    Shazam! 2 potvrzen. Známe i datum premiéry

    Na apríla v roce 2022 bude veselo! Studio Warner Bros. totiž přesně na 1. dubna 2022 oznámilo plánovanou premiéru druhého dílu superhrdinské komedie Shazam!

  6. Star Wars: Nejlepší souboj se světelnými meči nejspíš nikdy neuvidíte
    Téma22. 12. 2019
    Star Wars: Nejlepší souboj se světelnými meči nejspíš nikdy neuvidíte

    Pokud si myslíte, že už jste všechno co se týče Star Wars viděli a že všechny souboje se světelnými meči máte projeté zepředu dozadu a zpět několikrát a že víte, které jsou nejlepší, nejspíše máte pravdu. Pořád je tu ale varianta, že ten nejlepší souboj se světelnými meči jste nikdy neviděli a ani nikdy neuvidíte.

  7. Baby Yoda vládne světu i pohádkám!
    Téma22. 12. 2019
    Baby Yoda vládne světu i pohádkám!

    Díky premiéře seriálu Mandalorian se náš svět obohatil o další roztomilou postavičku, která v současné době vládne snad všemu. Jakmile se tzv. Baby Yoda objevil na obrazovkách, volají fanoušci po jeho tričkách, hračkách a dalších produktech.

  8. Patříte mezi fanoušky Star Wars? Máme pro vás tip na svatbu
    Téma22. 12. 2019
    Patříte mezi fanoušky Star Wars? Máme pro vás tip na svatbu

    A pak, že ženy Hvězdné války nemusí. Tento manželský pár je jasným důkazem toho, že i mezi ženami je mnoho fanoušků Star Wars a že jejich znalost tohoto světa může být úplně stejně velká jako ta mužská. Protože, když se Carrie a Cory Shieldsovi poznali, bylo jasné, co mají společného, a začalo se rýsovat to, jak bude vypadat i jejich budoucí svatba.

  9. Filmy je uchvátily natolik, že podle nich složili následující písně
    Téma22. 12. 2019
    Filmy je uchvátily natolik, že podle nich složili následující písně

    Filmy inspirují mnohé z nás k neuvěřitelným věcem. Oblasti lidské kreativity, kde se mohou lidé vyřádit, je nepřeberné množství a originalita některých nápadů a děl až vyráží dech. Pojďme se ale nyní podívat na tu "běžnější" oblast lidského života: hudba k našemu životnímu stylu neodmyslitelně patří a rozhodně patří k filmu. Tyto dvě oblasti kultury jsou propojeny od samého počátku.

  10. Superhrdinové vládli nejen kinosálům, ale i internetu
    Téma21. 12. 2019
    Superhrdinové vládli nejen kinosálům, ale i internetu

    Premiéra Avengers: Endgame přepsala dějiny kinematografie a ačkoliv se v poslední době ozývají hlasy proti Marvelu, nedá se svítit, prostě se jim povedlo to, co dosud jen Cameronovi s Avatarem. A ještě ho předčili.

  11. Pro svou roli si založila i falešný účet na Twitteru
    Filmy21. 12. 2019
    Pro svou roli si založila i falešný účet na Twitteru

    Margot Robbie čeká premiéra nového snímku Bombshell, ve kterém se tato australská kráska ujala role novinářky Kayly Pospisil pracující pro Fox News. V očekávaném filmu se představí po boku Nicole Kidman a Charlize Theron.

  12. Power Rangers hlásí další reboot!
    Filmy21. 12. 2019
    Power Rangers hlásí další reboot!

    Studio Paramount Pictures se rozhodlo, že to zkusí také a po studiu Lionsgate půjde do dalšího rebootu dříve populárního akčního seriálu Power Rangers, u nás známého pod názvem Strážci vesmíru.

  13. Herecké hvězdy, jejich maminky a oscarový červený koberec
    Téma20. 12. 2019
    Herecké hvězdy, jejich maminky a oscarový červený koberec

    Získat nominaci na Oscara je samozřejmě pro většinu herců to nejvýznamnější, co se jim v jejich kariéře může přihodit. Samotné předávání je pak prestižní událost, kterou si nenechává každý rok ujít řada celebrit z celého světa. Projít se po červeném koberci je snem mnoha z nich, navíc jde o příležitost předvést nejen sebe, ale i své milované.

  14. Bláznivá dovolená se dočká pokračování
    Seriály19. 12. 2019
    Bláznivá dovolená se dočká pokračování

    A to ve formě spin-offu pro službu HBO Max. Výkonným producentem nového seriálu s názvem The Griswolds bude Johnny Galecki, hvězda seriálu Teorie velkého třesku, která si kdysi v díle Vánoční prázdniny zahrála Rustyho Griswolda.

  15. Trailer: Drákula a jeho krvavá legenda jsou zpět
    Seriály19. 12. 2019
    Trailer: Drákula a jeho krvavá legenda jsou zpět

    Na Nový rok startuje na BBC nový seriál z tvůrčí dílny dua Steven Moffat a Mark Gatiss - Dracula. Stanice BBC One nyní představila první oficiální trailer, který nenechává nikoho na pochybách, že se budeme bát a chystat si dřevěné kolíky a kila česneku.