Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Na listopad Netflix připravil návrat Teletubbies, Lindsay Lohan a rodiny Addamsových. Nechybí ani animovaný Zlatan Ibrahimovič
    VOD1. 11. 2022
    Na listopad Netflix připravil návrat Teletubbies, Lindsay Lohan a rodiny Addamsových. Nechybí ani animovaný Zlatan Ibrahimovič

    Jako již tradičně patří začátek měsíce výhledu premiér na Netflixu. Listopad bude patřit dramatům, prvním vánočním filmům a rovněž pokračováním či novým zpracováním oblíbených pořadů.

  2. Kam zmizel sympatický hokejista z romance Ledové ostří D. B. Sweeney?
    Téma28. 10. 2022
    Kam zmizel sympatický hokejista z romance Ledové ostří D. B. Sweeney?

    D. B. Sweeney měl v devadesátých letech našlápnuto k poměrně slušné filmové kariéře, neboť účinkoval v řadě úspěšných snímků, ale nakonec jeho hvězda zapadla. Dnes už na něj vzpomínají pouze milovníci romantické komedie Ledové ostří z roku 1992.

  3. Rod draka: kniha versus seriál. Jaké změny se povedly, a které ne?
    Téma27. 10. 2022
    Rod draka: kniha versus seriál. Jaké změny se povedly, a které ne?

    První řadu seriálu Rod draka máme úspěšně za sebou. Tvůrci se nyní nechali slyšet, že natáčení druhé řady začne za chvíli a že odstartuje ve velkém stylu. Na pokračování ovšem budeme čekat dva roky.

  4. Škola dobra a zla je skvělým tipem pro děti na Halloween
    Recenze21. 10. 2022
    Škola dobra a zla je skvělým tipem pro děti na Halloween

    Na Netflixu je dostupná nová rodinná fantasy podívaná s názvem Škola dobra a zla. Příběh o odvěkém boji mezi dobrem a zlem i o neuvěřitelné síle přátelství vychází ze stejnojmenné knižní předlohy.

  5. Zločin na hranicích víc než kriminálku připomíná Doktora z hor
    Seriály10. 10. 2022
    Zločin na hranicích víc než kriminálku připomíná Doktora z hor

    Nedělní večer na ČT opět patřil kriminálnímu případu, jenž nás tentokrát zavedl do česko-rakouského pohraničí. Snímek Zločin na hranicích Česká televize natočila v koprodukci s rakouskou stanicí ORF a po výpravné sérii Marie Terezie se tak jedná o další z řady plánovaných společných projektů.

  6. Bojoví tučňáci, roztomilé houbičky a legendární knírek. Filmová verze Super Maria v prvním traileru víc než baví
    Filmy7. 10. 2022
    Bojoví tučňáci, roztomilé houbičky a legendární knírek. Filmová verze Super Maria v prvním traileru víc než baví

    Hra Super Mario Bros. je legendou úplně stejně jako Sonic, tudíž nemůže zůstat pozadu a přichází do kin se svou vlastní filmovou podobou. Studio Universal Pictures vydalo první oficiální trailer k snímku The Super Mario Bros. Movie. Po vizuální stránce vypadá skvěle.

  7. Milujeme je, tak se vrací. Netflix odtajnil novinky k očekávaným pokračováním
    VOD28. 9. 2022
    Milujeme je, tak se vrací. Netflix odtajnil novinky k očekávaným pokračováním

    O návratu na obrazovky rozhoduje sledovanost, a jelikož si tyto pořady na Netflixu vedly více než dobře, vrací se zpět a publikum se jich už nemůže dočkat. Řeč je o seriálech Lupin, Smrt nás spojí a o snímcích Vyproštění a Enola Holmes.

  8. M*A*S*H slaví 50 let od premiéry. Jak dnes vypadají Hawkeye a Hunnicutt?
    Téma20. 9. 2022
    M*A*S*H slaví 50 let od premiéry. Jak dnes vypadají Hawkeye a Hunnicutt?

    Od premiéry slavného komediálního seriálu M*A*S*H uplynulo padesát let, přesto se stále těší velké oblibě a stanice Prima ho nepřestává vysílat ani dnes.

  9. Zapomeňte na Avengers, přichází Thunderbolts, Gal Gadot čeká boj s trpaslíky a Mandalorian má zpět svého syna. Disney se pochlubil novinkami
    Téma15. 9. 2022
    Zapomeňte na Avengers, přichází Thunderbolts, Gal Gadot čeká boj s trpaslíky a Mandalorian má zpět svého syna. Disney se pochlubil novinkami

    Každoroční událost D23 Expo studia Walt Disney je za námi, a to znamená jediné – ohromný příděl nových informací o plánovaných snímcích a seriálech z produkce tohoto filmového gigantu. Nechyběly Star Wars, Marvel i originální snímky a seriály studia Disney určené pro celou rodinu.

  10. Kde se bere kouzlo padající hvězdy, návrat do světa v hlavě a dobrodružství z Nigérie. Disney odhalil své animované plány na následující roky
    Filmy14. 9. 2022
    Kde se bere kouzlo padající hvězdy, návrat do světa v hlavě a dobrodružství z Nigérie. Disney odhalil své animované plány na následující roky

    Již tradiční D23 Expo proběhlo o uplynulém víkendu v americkém Anaheimu a Walt Disney Studios na něm představilo své plány nejen pro kina, ale i pro službu Disney+ na následující dva roky.

  11. Případy 1. oddělení: Vetchého šokovala brutalita zločinů a Mareš se díky seriálu lépe loučil s dlouholetou prací u policie
    Téma14. 9. 2022
    Případy 1. oddělení: Vetchého šokovala brutalita zločinů a Mareš se díky seriálu lépe loučil s dlouholetou prací u policie

    Úspěšný kriminální seriál Případy 1. oddělení se na televizní obrazovky vrátil se třetí třináctidílnou sérií po šesti letech. A jak tvůrci několikrát před premiérou upozorňovali, dalších dílů se v budoucnosti nedočkáme. Objevit se ale nemusely ani ty současné.

  12. Prasátko Peppa má další zářez, nová epizoda opět rozbouřila diskuzi mezi rodiči. Některým se nelíbí dvě medvědí maminky, pobouřeně reagovala italská pravice
    Téma11. 9. 2022
    Prasátko Peppa má další zářez, nová epizoda opět rozbouřila diskuzi mezi rodiči. Některým se nelíbí dvě medvědí maminky, pobouřeně reagovala italská pravice

    Od té doby, co se na televizních obrazovkách objevil seriál Prasátko Peppa, určený pro předškolní děti, asi bychom těžko hledali podobný fenomén, který rozbouřil tolik reakcí mezi rodiči. Poslední výtky se týkají dvou ledních medvědic, partnerek, které spolu vychovávají malého medvídka.

  13. První dojmy: Případy 1. oddělení v novém složení, ale se starou parádou
    Recenze7. 9. 2022
    První dojmy: Případy 1. oddělení v novém složení, ale se starou parádou

    Publikem velmi oblíbený kriminální seriál Případy 1. oddělení se vrátil na obrazovky ČT 1 s třetí a podle tvůrců i poslední řadou. Počínání kriminalistů bude publikum sledovat po třináct pondělních večerů. Dobrou zprávou jistě je, že si pořad stále drží svou kvalitu a že první vydaný díl opět potvrdil, proč tento pořad patří mezi to nejlepší, co ČT kdy natočila.

  14. Déčko představilo podzimní program. Nechybí novinky ani pokračování oblíbených pořadů
    Téma4. 9. 2022
    Déčko představilo podzimní program. Nechybí novinky ani pokračování oblíbených pořadů

    Podzimní novinky pro dospělé stanic Nova, Prima a Česká televize jsme vám již představili, ale zapomínat by se nemělo ani na děti. A jelikož jim ČT před devíti lety vytvořila vlastní televizní kanál Déčko, připravila si pro něj i vlastní podzimní program. Dětské publikum se tak může těšit nejen na řadu nových zábavních pořadů, ale i na návrat těch osvědčených.

  15. První dojmy: Hořký svět se povedl lépe než Pálava, humor ale zatím postrádá také
    Recenze2. 9. 2022
    První dojmy: Hořký svět se povedl lépe než Pálava, humor ale zatím postrádá také

    Pondělní večer na televizních obrazovkách Primy patřil premiéře Pálavy, zatímco středeční byl na stejné stanici ve znamení nového seriálu Hořký svět. Popíjení vína na Moravě tak vystřídalo vaření piva a exteriéry z okolí Prahy a řeky Sázavy.