Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Je čas zatočit s beznadějnou zamilovaností. Odstartovalo natáčení třetí řady Bridgertonových
    Seriály22. 7. 2022
    Je čas zatočit s beznadějnou zamilovaností. Odstartovalo natáčení třetí řady Bridgertonových

    Netflix začal v Londýně natáčet třetí řadu populárního seriálu Bridgertonovi. Jak už jsme vás dříve informovali, poprvé dojde ke změně posloupnosti celé série, neboť seriálové podoby se nedočká třetí, ale až čtvrtá kniha, která pojednává o romanci mezi Penelope a Colinem.

  2. Pýcha a přemlouvání kombinuje Bridgertonovi s Pýchou a předsudkem
    Recenze20. 7. 2022
    Pýcha a přemlouvání kombinuje Bridgertonovi s Pýchou a předsudkem

    Romány Jane Austenové a jejich filmová nebo seriálová zpracování se těší neuvěřitelné oblibě již mnoho let. Navíc seriál Bridgertonovi dokázal, že dobová romantika frčí i mezi mladší generací, neboť se na Netflixu těší velmi vysoké sledovanosti. Moderní háv seriálu prospěl a vehnal do plachet závan čerstvého vzduchu, a přesně o to se snaží i nejnovější romantická historická podívaná s názvem Pýcha a přemlouvání, která vychází z autorčina díla Anna Elliotová.

  3. Rod draka: Nejnovější várka fotek z prequelu Hry o trůny
    Seriály19. 7. 2022
    Rod draka: Nejnovější várka fotek z prequelu Hry o trůny

    Od 21. sprna bude HBO opět patřit Západozemí. Diváci se vrátí do světa ledu a ohně a podívají se na události, které se odehrály dvě stě let před těmi ze seriálu Hra o trůny.

  4. Nejlepší rodinné filmy na Netflixu: pejskové, lvi, mexický sirotčinec i modrý ježek
    Téma6. 7. 2022
    Nejlepší rodinné filmy na Netflixu: pejskové, lvi, mexický sirotčinec i modrý ježek

    Jsou tu prázdniny, což znamená, že většinu z nás čeká letní dovolená. Rodiny s dětmi mají před sebou více společného času na zábavu a odpočinek. Pokud byste se chtěli společně podívat na nějaký ten film, máme pro vás několik tipů, co si vybrat na Netflixu.

  5. Kolik nafukovacích balonků uzvedne dům, krysy šly na dračku, předlohou pro Chewbaccu byl pes. Co vše jste nevěděli o oblíbených filmech?
    Téma6. 7. 2022
    Kolik nafukovacích balonků uzvedne dům, krysy šly na dračku, předlohou pro Chewbaccu byl pes. Co vše jste nevěděli o oblíbených filmech?

    Svět filmu pokaždé něčím překvapí a připraví skvělý zážitek. A nemusí jít ani o snímek samotný, ale například o informace ze zákulisí jeho příprav. Kolem vzniku je vždy mnoho zajímavostí a příběhů, které jsou často kouzelnější než samotný film. Zde je několik z nich, třeba mezi nimi najdete nějakou informaci, kterou jste dosud o svém oblíbeném filmu nevěděli.

  6. Na plátně jsou to polibky jedna radost, v reálu mnohdy noční můra
    Téma5. 7. 2022
    Na plátně jsou to polibky jedna radost, v reálu mnohdy noční můra

    O tom, že se někteří herečtí kolegové zrovna nemusí, bylo již napsáno bezpočet článků, stejně jako o tom, jak pro ně byly intimní a líbací scény prokletím. Ne vždy ale za nepříjemným pocitem u filmových či seriálových polibků stojí vyloženě averze. Řada herců má problém s líbačkami i z mnoha jiných důvodů.

  7. Režiséři Endgame se pustí do sci-fi a vsadí na hvězdu Stranger Things a Star-Lorda
    Filmy3. 7. 2022
    Režiséři Endgame se pustí do sci-fi a vsadí na hvězdu Stranger Things a Star-Lorda

    Režiséři Anthony a Joe Russovi, podepsaní pod úspěchem Avengers: Endgame, si vyhlédli další projekt. Napínavé sci-fi z pera Simona Stålenhaga míří na Netflix.

  8. Zaklínač: Symboly na začátku každé epizody mají svůj význam
    Téma2. 7. 2022
    Zaklínač: Symboly na začátku každé epizody mají svůj význam

    Pokud patříte mezi diváky, kteří sledují seriál Zaklínač na Netflixu, určitě vám neušly stylové úvodní titulky, během kterých si můžete prohlédnout kované symboly, jež nejsou jen pro ozdobu, ale mají také svůj význam.

  9. Nové fotky z Avatara 2 jsou venku. Kate Winslet byste nepoznali
    Filmy1. 7. 2022
    Nové fotky z Avatara 2 jsou venku. Kate Winslet byste nepoznali

    Pokud opět nedojde k nějakým přesunům nebo změnám, měl by 15. prosince po letech čekání zamířit do kin druhý díl kultovního Avatara s názvem Avatar: The Way of Water.

  10. George Clooney a Julia Roberts vznáší námitky proti sňatku své dcery
    Filmy30. 6. 2022
    George Clooney a Julia Roberts vznáší námitky proti sňatku své dcery

    George Clooney a Julia Roberts spojili své síly a hodlají překazit uspěchanou svatbu své dcery. Tedy aspoň se o to budou velmi usilovně snažit a zvolí pádné argumenty.

  11. Co v tomto týdnu sledovat na Disney+, Netflixu a Amazonu Prime
    VOD28. 6. 2022
    Co v tomto týdnu sledovat na Disney+, Netflixu a Amazonu Prime

    Je tu začátek nového týdne, a pokud náhodou nevíte co s volným časem a na co se dívat na oblíbených streamovacích službách, je tu několik tipů, co si na vybraných platformách pustit.

  12. Mimoni ovládli Kancl! Pokud jste neplánovali návštěvu kina, vysvětlí vám snadno, proč byste měli
    Filmy24. 6. 2022
    Mimoni ovládli Kancl! Pokud jste neplánovali návštěvu kina, vysvětlí vám snadno, proč byste měli

    Druhý díl Mimoňů s podtitulem Padouch přichází má premiéru v posledním červnovém dni. Ztřeštěné žluté organismy opět útočí. Tentokrát jim neunikl ani seriál Kancl.

  13. Thor opět řádí. V nejnovějším traileru jde hlavně o kozy
    Filmy24. 6. 2022
    Thor opět řádí. V nejnovějším traileru jde hlavně o kozy

    Premiéra čtvrtého dílu Thora je za rohem, a tak studio Marvel vypustilo do světa nejnovější trailer. Ke slovu se v něm nedostanou jen Thor, Valkýra a Jane. Tentokrát dojde ve větší míře i na Strážce galaxie a na kozy.

  14. Karlovy Vary letos ocení Benicia Del Tora a Geoffreyho Rushe
    Festivaly a ceny23. 6. 2022
    Karlovy Vary letos ocení Benicia Del Tora a Geoffreyho Rushe

    Benicio Del Toro a Geoffrey Rush budou letošními hvězdami, které ocení Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, který proběhne od 1. do 9. července.

  15. Tetování na památku důležitých rolí. Kdo všechno nosí vzpomínku na film nebo seriál?
    Téma23. 6. 2022
    Tetování na památku důležitých rolí. Kdo všechno nosí vzpomínku na film nebo seriál?

    Sportovci, kteří se dostanou na olympiádu, si často nechávají vytetovat olympijské kruhy jako upomínku na výjimečnou životní událost, řada rodičů si pořídí „kérku“ s se jmény svých dětí a datem jejich narození... Lidé si tetování pořizují při různých příležitostech a většinou má nějaký speciální význam. Herci a herečky samozřejmě nejsou výjimkou. A dost často do toho nejdou sami, ale pěkně kolektivně.