Vytoč mého agenta

55%
Vytoč mého agenta
V komediálním seriálu Vytoč mého agenta sledujeme čtyři zaměstnance castingové agentury (Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová a Zuzana Kronerová), kteří musí denně čelit nástrahám světa showbyznysu. Uspokojování potřeb hereckých hvězd je totiž náročná práce, která vyžaduje pevné nervy a schopnost dokázat vyjednat kompromis mezi klientem a produkcí. Konkurence je navíc v tomto oboru nemilosrdná a pozorně vyhlíží okamžik, při kterém by mohla přebrat klienta a s ním i kus vlivu a prestiže. Není tedy divu, že jim jejich profese občas nevybíravě zasáhne i do soukromého života, na který mají již tak málo času…




Recenze: Vytoč mého agenta

Kinobox.cz
65%

Nebýt kontraproduktivního napětí mezi sitcomovým formátem, který těží z epizodičnosti a nevyžaduje moc nosný dramatický oblouk, a tradičním kontinuálním příběhem, Vytoč mého agenta by představovalo opravdu zdařilý kus oddechové primácké televize. Tím je i tak, ale příjemný humor a upřímné postřehy z hloubi hektického průmyslu úplně nestačí maskovat neochotu ponořit se do náročnějších vztahových témat, s nimiž to seriál neumí.


avenis
avenis
8 398 bodů
7
No, zábavné to je... hlavně díky Martě Issové, jejíž bohorovná postava mě baví nejvíc. První díl klasicky rozdal karty a představil zúčastněné... Postupně jsem se během následujících sedmi dílů střídavě bavila, nudila a styděla. Není to úplně blbé, ale často tlačené, nastavované a místy divné. Oceňuji snahu tvůrců poodhalit zákulisní praktiky, jen proto dávám 7 bodů.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 021 bodů
7
Seriál mi připadal velmi nevyrovnaný. Některý díl mě potěšil, že jsem se začala těšit na nový, ale ten se mi zas nelíbil vůbec. Nebo málo. Poslední díl byl dobrý. Zuzana Kronerová s psíkem Gabinem. Rovněž Martha Issová zde zazářila. Ale některé postavy byly tak nevýrazné, že si na ně po odvysílání už ani nevzpomenu. Třeba Táňa Pauhofová. Ale vzhledem k tomu, že na romantické komedie Tv Prima téměř nikdy nekoukám, tak tohle byla docela příjemná změna. Ovšem ten 8. díl jsem si musela pustit z Prima+. Zjistila jsem, že další týden už jde něco jiného a neměla bych ten seriál ucelený, s posledním dílem.
Pasadenka
Pasadenka
566 bodů
7
Ale jo. Funguje to. Hezká komická odlehčená minisérie z prostředí filmového. Hlavně jeho zákulisí. Moc povedená adaptace, kterou se tvůrcům povedlo napasovat na české poměry zcela uvěřitelně.

Kromě ústředních postav z castingové agentury se děj rozlévá epizodně na řešení nejrůznějších dramat spojených s jejich svěřenci. A aby to nebylo takové suché, tak každý agent má i svojí vlastní dějovou linku napříč seriálem. Asi nelze říct, že by zde nějaká linka dominovala nad ostatními, a i když Maštalír se svou utajenou dcerou Viky vyčnívá nejvíc, z celkové stopáže nedostávají zas tolik prostoru, jak by si zasloužili.

Seriál pobavil a na 6 epizodách to uteklo opravdu rychle a klidně by mohl rozvinout osobnější dramata, ale chápu, že na tak krátkém prostoru nezbyl čas. Předloha je mnohem košatější, je kde čerpat a samotný seriál končí příjemně a lze na co navázat. Tak uvidíme, zda na sebe vydělal. :)

Dodatečné informace

Původní název:
Vytoč mého agenta (více)
  • Česká republika Vytoč mého agenta
  • Česká republika Vytoč môjho agenta
Premiéra v ČR:
10. 1. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch