Jedeme na teambuilding

56%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
p.a.douch
p.a.douch
8 400 bodů
0
Tak teda to sorry. Tohle dílko jsem zkrátka nedal. Dostal jsem se ca. do poloviny a vypnul jsem to. Nulu nedávám často, ale tady teda bohužel. Jít na to do kina, tak by mě doopravdy mrzelo, že jsem za tohle dílo musel zaplatit. Je mi sice doopravdy líto zúčastněných umělců, ale pro mě to byla hrůza. A tu nulu máte za mých 40 minut, ztracených v očekávání zábavného filmu.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 433 bodů
3
Vlastně se můžete smát tomu, jak je to špatný film. Rozhodnutí nechat některé slovenské herce a herečky mluvit česky je naprosto nepochopitelné.
Evah
Evah
2 210 bodů
6
Toto mě vcelku příjemně překvapilo, že si říkám že na český film je to skoro na 7/10, ale bylo by to nefér vůči spoustě daleko lepších filmů že zahraničí. Vtipy jsou hodně stavěné na nadávkach a často dost nechutných scénách, ale celkově se najdou i vtipné scény a dobrý příběh, takže vlastně to bylo vcelku fajn.
Veronika Rada
Veronika Rada
939 bodů
8
Odpočinková komedie. Za mě se vyrovná jiným, jen vybočuje výkony Kotka a Prachaře. Ostatní jsou taky skvělí, ale tito dva jsou přesně tam kde mají být. Skvělé jsem se pobavila.
Pasadenka
Pasadenka
628 bodů
5
Několik úsměvů padlo, dokonce i jeden smích. :D Hele, asi obyčejná česká komedie, která se vymyká dvěmi věcmi. První, že zde slovenští herci mluví česky (a měli i logopedku :D) a druhá, že zde sexy hvězdu hraje miss ČR. (Jo, a neumí moc hrát, ale pořád lepší, než Smetana :D)

Jinak taková tradiční bláznivina, kdy banda exotů ukáže, že mají co nabídnout, dostaneme hromadu zrcadlení, kde se postavy propojí a zapadnou do sebe jak DNA :D Nějaká hra se stereotypy, trochu bizáru a… ne, neoplatí se na to chodit do kina. :D Je to obyčejný průměr, bez nápadu a zapamatovatelných postav.
ballvyr
ballvyr
228 bodů
3
od dychova komedie, plná uplnych stereotypů. alepsi ceska komedie, ale divný konec
pitonec
pitonec
221 bodů
8
tento český film je trochu jiný než ostatní hlavní svým humorem ale když si chcete dát na reax nějaký film večer a nečekat od něj hodně tak se rozhodne vyplatí
DavidHajek
210 bodů
5
Byla by to prumerna ceska ridka stolice, kdyby to celkem verne nepopisovalo korporaty, cim blize Praze, tim vernejsi popis. Samozrejme ty korporaty, ktere opustilo materske vedeni a predalo je v Ceske Republice lokalnim arci-managerum honosicim se titulem MBA z wishe...
Taxxír
Taxxír
198 bodů
0
Jedná se o čisté zkopírování celého příběhu i dokonce všech dialogů z jinak lépe zahraného a díky tomu i vtipnějšího filmu. doporučuju "Sázka na team building"
Ivo108
132 bodů
0
Už samotný výše uvedený popis obsahu díla zněl velmi lobotomile a nešlo odolat. A výsledek vskutku nezklamal! Jak poradil kamarád - ideální je si při sledování roztírat jogurt po ksichtě a srkat ho nosem. Ok, osvědčilo se, jdu se umýt. A hlavně "najít ztracenou sebeúctu" po průchodu tímto bublajícím dementálním hnojištěm. Vypadá, že oslnivá domácí trilogie Jackpot - Banger - Týmbildink je tímto úspěšně umělecky dovršena. Vzorňačka Jitka však dává hvězd pět a neurotickému nihilistovi zbortil se svět.