DavidHajek

210

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Adikts
    Adikts (2024)
    7
    Zajimavy pocin i kdyz odborne kruhy jej zhejtili. Nejak tak si predstavuji jako boomer soucasnou prazackou generaci. Nadchl me ale herec Petr Uhlik, ktery byl tak uveritelny, az jeho postava ve mne, jako silnemu odpurci navykovych slacek, vyvolavala odpor, pohrdani a socialni nevolnost. Zbytek postav byl ponekud vice plochych. A tim nemyslim velikost dekoltu. Ale jsme mala zeme, nemuzeme mit na lusknuti prstu 4 mlade vyjimecne nadane herce. Chceme ceske serialy, ktere nejsou dno z dilny Prima- a dua sester Bartu, tak musime pochopit, ze to kvalitni produkce s castem nemaji uplne jednoduche.
    Lež na pláži
    Lež na pláži (2024)
    1
    Chtel jsem dat zero. Ale pak jsem si uvedomil, ze se mi libi lokace a mlady herecky. I kdyz nekteri potomci otrkanejsich hercu a herecek, konkretne tech ze Survivoru 3, trpicich vselijakymi civilizacnimi psychickymi poruchami, jsou v serialu stejne arogantni, namysleni, nafoukani pritom neprilis vzhledne kosoctverce, jako IRL. Chce to vymenit Jang Prag Lajn za ten opravdovy, kde se zivot s nikym moc nemaze a nedava zadarmo jen za prijmeni. Ale co uz. Celkove je scenaristicky serial nove dno hrdinne konkurujicim sestram Bartu. Co naplat, kdyz scenar pise spatny reziser se svou hezkou milf hereckou Sandrou...
    Válka policajtů
    Válka policajtů (2024)
    3
    Vlastne hodnotim celkem vysoko 3 body, protoze kamera a vyprava jsou opravdu na vysoke urovni a nekazit to Patrik z Vrbovskych teplic ve verzi umirajici fetko hvezdy, i bych veril, ze se film natacel opravdu v 90tkach.
    Co se tyce ale scenaristiky a rezie, je to klasicky slovensky velkofilm, ktery kdekoliv za hranicemi teto male vychodni zemicky, je jen odpad na lokalni kabelovku, kde do 2,5 hodiny muzete narvat opravdu hodne reklamy.
    Opet filmove Slovensko dokazalo, ze je na tom hure, nez filmove Cesko, ktere samo osobe je v podstate zarukou propadaku (cest vyjimkam a Bodum obnovy).
    Opravdovy problem vsak nastava se zapamatovatelnosti filmu. Je to jako slepici vyvar v hostinci Dolni Lutyne. Zitra ani nevite, zda jste tam obedvali, nebo ne. A jestli se za par let budu na tento skvost slovenske malosti omylem divat znova, budu sam na sebe dosti nastvany, za tu ztratu 2,5 hodin zivota.
    Neveril bych, ze me to nekdy napadne, ale asi se radeji kouknu na letni komedii 90 minut stopaze, kde na me bude kroutit pani Plodkova svym milfim zadeckem.
    Gentlemani
    Gentlemani (2024)
    6
    Oproti jinym hodnoticim budu kritictejsi. Scenar obsahuje v podstate jen jeden druh zapletky tvorici dva druhy postav. Prvni druh postav jsou naprosti idioti, kteri vytvori problem, ktery musi druhy druh postal, polo-idioti, vyresit. Proc je prvni druh postal naprosti idioti je asi zrejme. Ale proc ten druhy druh postav nazyvam polo-idioty? Protoze IRL by druhy druh postavy tomu prvnimu nesveril nejvetsi tajemstvi serialu, nebral by jej na mise, nezapojoval by jej do planovani. IRL by prvni druh postav nekdo, vice nebo mene zasadne, odstavil. Vlastne je to jako mit retardovaneho bratra. Taky jej samotneho nenechate v krame, nedate mu nuz a misto plynek nasravacek mu nedate spodky Balenciaga. A pokud jo, jste polo-idioti.
    No proste, tenhle spin-off z dilny Netflix (coz je zkratka: Natahni Enormne Ten Formalni Liny prIbeh na maX) na film nema ani zdaleka.
    Koukatelny to vsak je. Docela dobre koukatelny. A kdyz si predtim pustite politickou predvolebni debatu zasranyho komunisty, prolhanyho ANOnisty, stranickeho turisty espedaka Macha a hranatyho prodejce ezokramu a samozvanyho presidenta nejakyho moto-klubu, tak je tento serial vlastne vysvobozeni z krute reality.
    Iveta
    Iveta (2023)
    9
    6 bodu za serial (prvni dily super tempo, druha pulka trochu natahovany)
    3 body za muj crush na Alzbetku Ferencovou (jen 3 body, protoze mi neni 15!)

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci