Profilový obrázek

Slavnar

Komentáře 43

Od nejnovějších
  1. Párty Hárder: Summer Massacre
    Párty Hárder: Summer Massacre (2022)
    8
    Ne nemam rad fekalni komedie kterych je po uspechu prvnich prcicek vsude milion. Ale nevim, tohle mi sedlo jak prdel na hrnec. Mozna to bylo par pivama, mozna ne. Samozrejme o nejakym deji se nema uplne cenu bavit. Jako je tam, tak nejak okrajove jen lepi k sobe absurdni nechutnosti, nektery se mi do vkusu trefily, nektery ne ale s vedomim tohoto jsem na ten film zustal (zacatek promitani ve 2 rano ve 13 stupnich), vydrzel a vlastne se i kralovsky bavil. Opet pekna camea pornohvezdicek, performeru z hell night na obscene extreme, Redzeda, Gutalax a HLAVNE TAP TAP!!!!
  2. Thor: Láska jako hrom
    Thor: Láska jako hrom (2022)
    4
    tak toto mi fakt nesedlo. prvni pulkua solidnich 7/10 ale jakmile se dostanou z Omnipotence city tak mne to relane prestalo bavit a zajimat a tesil jsem se na konec. Russel Crowe ovsem vynikajici.
  3. Top Gun: Maverick
    Top Gun: Maverick (2022)
    10
    Ano, jsem ostudnik a videl jsem to az ted, ale aspon teda na megavelikym platnu. Ano, je to plny patosu, ano je to vlastne kravina, ano, je to predvidatelny. Ale taky ano, je to nejlepsi film co jsem letos videl. Cruise vypada v 60ti mladsi nez vetsina z nas a dava si to s prehledem. Pro mne strasne feelgood film ikdyz nevim, jestli mel takhle pusobit s obrovskym pomrkavanim po prvnim dilu. Viz uvodni titulkova scena, zaverecny obejmuti u porshaka, motorka a mnohem mnohem vic. Pecka!
  4. Bullet Train
    Bullet Train (2022)
    8
    vyhlaskovana, vizualne skvela vyvrazdovacka. Predstavet si mix Johna Wicka, Deadpoola a k tomu, jak kdyby dialogy psal snad Tarantino. Vyborna vec, a pokud to ma byt labuti pisen Brada Pitta, tak proc ne. Jen to mohlo byt o cca 20 min kratsi. Za zminku urcite stoji skvele cameo Channinga Tatuma, vterina Ryana Reynoldse a to jak ted vypada Sandra Botox Bullock (fuj, fakt fuj)
  5. Prometheus
    Prometheus (2012)
    6
    hodne slaby 4*, nevim jestli si ridley scott udelal z divaku srandu nebo ne. tuna nelogicnosti a imho skoro nulova (pred)navaznost na puvodni serii. snad to aspon trosku vyresi trihodinovy (aspon) directors cut. jinak samozrejme vizual super!
  6. Návnada
    Návnada (2004)
    6
    Vono to nebylo zas tak špatný jak tady píšete a jak jsem čekal. Příjemná zábava s krásnými děvčaty (emzačky) pro čtvrteční noc... Nic víc, nic míň. Docela podobný filmu Fakulta
  7. Exploze
    Exploze (1992)
    6
    Docela příjemný spíše průměrný thriller, za podívání rozhodně stojí, ale žádná hitparáda...
  8. Vetřelec vs. Predátor
    Vetřelec vs. Predátor (2004)
    6
    na jednicku a dvojku to nema, na trojku uz vubec ne, se ctyrkou je to ponekud stejne nastavovana kase.... absolutne nevyuzity potencial.... strasne herecke vykony.... nedotazeny scenar... a presto me to ani nezklamalo
  9. Věčný svit neposkvrněné mysli
    Věčný svit neposkvrněné mysli (2004)
    6
    první půlka nic moc, ta druhá už je o poznání lepší, za zmínku stojí skoro dokonalé grafické zpracování (jestli tohle nedostane oskara za střih, tak nevím...) snad až na místy moc roztřepanou kameru. zatím ale asi pro normálního diváka nejpřístupnější "kaufmanovina"
  10. Výlet
    Výlet (2002)
    6
    hehe, v tomto filmu společně s Red Meatem a Cartmanem hrajeme :))) ale jinak je to docela blbost
  11. Spider-Man 2
    Spider-Man 2 (2004)
    10
    v některých ohledech lepší než jednička (triky...), někde zase pokulhává (příběh, nepřekonatelný Dafoe v jedničce...). celkově vzato je to vlastně stejně dobrý komixák jako jeho předchůdce. no a když dostal S-M 1 5*, tak S-M 2 musí být také za *****
  12. Úsvit mrtvých
    Úsvit mrtvých (2004)
    8
    velmi dobrý horror, který ale kvality jeho předchůdce nedosahuje. Je ale pravda že ve oproti klasickému Dawn Of The Dead od Pana Romera zůstal jenom název a prostředí Hypermarketu. Docela by mě zajímalo, co bych dělal (pokud bych přežil) já v Tescu...
  13. Elvis Presley
    Elvis Presley (1979)
    6
    docela dobrý, ale příliš rozvláčný film o životě Krále rock n rollu. Kurt Russell se úlohy zhostil docela dobře, a je vidět, že se na natáčení hodně bavil.
  14. Ztraceno v překladu
    Ztraceno v překladu (2003)
    6
    nevím, co si mám o tomto filmu myslet. bombastické recenze na každém kroku, milion ocenění... zašel jsem si na to do kina a odcházel jsem v polospánku. znuděn. herecké výkony byly sice velmi nadprůměné, ale strašně pomalé tempo filmu nezahránily. stačilo by scénář trošku zhustit, zrychlit a možná by mě to třeba i bavilo. a nebo jsem jen prachsprostá lama, která nerozumí inteligentním filmům?
  15. Trhák
    Trhák (1980)
    0
    nevím, jestli jsem to nepochopil, nebo nebral s dostatečným nadhledem. tento film jsem nikdy nevydrzel dodivat do konce (bud jsem u nej usl, nebo jsem to prepnul) a totalne me nudil... ne ze bych ceskoslovensky komedie nemel rad, treba takovej vrchni prchni, nebo na samote u lesa jsou dokonaly, ale toto???? a taky ta priserna "hudba"!!!
  16. Rocker
    Rocker (2001)
    8
    skutečný příběh inspirovaný personálními problémy americké kapely Judas Priest na začátku devadesátých let minulého století. za zmínku stojí vědět to, že role členů kapely Steel Dragon zahráli skuteční muzikanti, třeba Zakk Wylde (blonďák - sólová kytara) známý především z působení v doprovodné skupině Ozzyho Osbournea (snad sem to dobře vyskloňoval :-), nebo z Black Label Society
  17. Skleněné peklo
    Skleněné peklo (1974)
    10
    když mě bylo tak cca 10 let, tak jsem si tento film dokázal pouštět den co den. nyní ho už tak horlivě nevyhledávám, ale pořád je to podle mě nejlepší katastrofický film všech dob