dedly

Komentáře 93

Od nejnovějších
  1. One Piece
    One Piece (2023)
    10
    Jsem dlouholetým fanouškem mangy i anime (20+let) a mohu s radostí říct, že seriál One Piece je vynikajícím adaptací. Tvůrci se skvěle postarali o zachování charakteru a osobnosti hlavních hrdinů, prostě cast je super. Nějaké změny oproti předloze jsou, ale nic co by mi nějak vadilo. Doufám že bude i další serie.
  2. Make My Day
    Make My Day (2023)
    8
    Hodně fajn překvapení, hned mě to vtáhlo a nepustilo a sjel sem komplet na jeden zátah. Stále se něco děje, příběh odsejpá. Jen škoda slabší animace.
  3. Doom: Annihilation
    Doom: Annihilation (2019)
    6
    Kdyby se to nejmenovalo Doom tak by to bylo i fajn béčko. Zas tak hrozný to není když si z názvu odmyslíme že to má být inspirováno Doomem.
  4. Kingsglaive: Final Fantasy XV
    Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016)
    10
    Film jede a má spád, akční pasáže jsou dobře udělané jen místy trochu chaotické, ale celkově film chytne a nepustí. SKvělá animace místy mi ani nepřišlo že se dívám na CGI film.
  5. Aldnoah.Zero
    Aldnoah.Zero (2014)
    8
    Po delší době jsem kouknul na nějaký mecha a líbilo se. Hudba a boje slušné. Jen ten hlavní hrdina by mohl ukázat i nějaké emoce.
  6. Young Justice
    Young Justice (2010)
    10
    Super seriál kde v hlavní roli jsou "sidekickové" slavných hrdinů. Stejně zábavný jako Justice League, napínavý děj a KidFlash je rozhodně zábavnější jak jeho mentor Flash.
  7. Hae-jeok: Ba-da-ro gan san-jeok
    Hae-jeok: Ba-da-ro gan san-jeok (2014)
    10
    Pirátsko-banditský dobrodružný snímek, který pobaví. Souboje na moři i na souši prokládané vtipem, fajn hudbou i pěkným vizuálem. Hlavní trojice hrdinů je sympatická pirátská kapitánka a velitel zlodějské bandy + trochu bláznivý přeběhlík, který neví zda se má hlásit k pirátům nebo banditům, proto je hlavním zdrojem vtipu. TRAILER
  8. Appleseed Alpha
    Appleseed Alpha (2014)
    10
    Deunan a Brie se vrací v prequelu a opět ukazují jak skvělý tým jsou. Tentokrát v lepším vizuálu i dějem s rychlým spádem jak už Aramaki umí.
  9. Batman: Útok na Arkham
    Batman: Útok na Arkham (2014)
    10
    Čekal jsem film o Batmanovi a místo toho jsem dostal film o Suicide Squad. Batmanova role byla tentokrát vedlejší. Pro-změnu není hlavní postava hrdina ale padouch Deadshot, který je super. Nechybí akce, i nějaký ten vtípek. Snad v tohle bude DC pokračovat a dočkáme se třeba animáku s Gotham City Sirens.
  10. Divergence
    Divergence (2014)
    8
    Líbilo se mi to, zabavilo mne to. Na pokračování se taky podívám hlavní hrdinové sympatičtí nebýt toho natahování a být tam více akce bylo by i za 5. Dystopické filmy já rád.
  11. Zátah 2
    Zátah 2 (2014)
    10
    Prostě meganářez. Druhý díl překonává ten první, co se týče akce i choreografie bojů. Víc takovýchto akčňáků.
  12. Batmanův syn
    Batmanův syn (2014)
    8
    Son of Batman nenudí, krví a souboji se nešetří, ale nic co by překvapilo. Klasický animák od DC s jednoduchou zápletkou, několika hrdiny a Batmanovým synem.
  13. Ledové království
    Ledové království (2013)
    8
    Pohádka s nádhernou animací, pěknými písněmi a klasickým love story. Více humoru by neškodilo a příběh by mohl být méně předvídatelný, ale i tak se mí film líbil.
  14. Liga spravedlivých
    Liga spravedlivých (2001)
    10
    Bezvadný animák z DC universa. Velké pozitivum pro mě že při přechodu do Justice League: Unlimited se děj netočí jen okolo zakládající sedmičky, ale i okolo ostatních hrdinů. Pár nudnějších dílů se našlo, ale těch bylo minimum 91 dílu bylo zhlédnuto s nadšením, spoustou akce a vtípky šaška Flashe. Klidně bych si dal více.
  15. Já, Frankenstein
    Já, Frankenstein (2014)
    8
    V kině by mě film asi zklamal, ale na domácí podívání není nejhorší. Chrliči versus Démoni a do toho se zaplete Frankensteinovo monstrum. Komu se líbilo Underworld tak nebude zklamán. Jen místo sexy upírky se budete dívat na zjizveného týpka.
  16. Space Pirate Captain Harlock
    Space Pirate Captain Harlock (2013)
    10
    Animace naprosto skvělá, ten rozpočet jde znát.. Za poslední dobu nejlepší sci-fi snímek co jsem viděl. Příběh plný vesmírných bitev, hrdinství a zvratů. „I've been called a criminal, a terrorist, and a threat to the known universe. But everything you were told is a lie." - Captain Harlock
  17. Superman: Unbound
    Superman: Unbound (2013)
    10
    Superman a Supergirl se postaví robotickému Brainiacovi, aby zachránili svět (klasika) a své milované. Super akce, trocha těch vztahů a romantický závěr.
  18. Wonder Woman
    Wonder Woman (2009)
    10
    Sólovka Wonder Woman, i s trochou toho původu. Více bych se zaměřil na začleňování se Diany do současného světa. Jinak fajn podívaná. Kromě závěrečné bity moc akce není, ale i tak mě film velmi bavil.
  19. Liga spravedlivých: Zánik
    Liga spravedlivých: Zánik (2012)
    10
    Tentokrát do Justice League nemá jednoduché, pěkné vidět že i hrdinové dostanou na "prdel". Akce spousta, jen škoda že se ještě víc nezaměřili na postavy a závěr byl takový jednoduchý. Zdá se mi že každý JL dost táhne Batman. Chci víc prostoru pro ostatní, ale to se vzhledem k počtu postav asi dobře udělat nedá.
  20. Justice League: War
    Justice League: War (2014)
    10
    Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Shazam, Flash, a Cyborg, kteří se neznají, se spojí aby porazili společného nepřítele, který chce zničit svět. GL a jeho konstrukce naprosto parádní. Hodně prostoru měl i Batman, který byl nejlepší postava v tomto filmu.
  21. Justice League: Crisis on Two Earths
    Justice League: Crisis on Two Earths (2010)
    10
    Náhodou jsem na tohle narazil. Zápletka mi připomínala příběh Injustice: Gods Among Us tak sem podíval a byl jsem překvapen. Akcí nabitý animák s napínavou zápletkou, po kterém určitě shlédnu další animované DC Comics filmy.
  22. The Human Race
    The Human Race (2013)
    6
    Jak hlásá poster - Battle Royale has found a worthy successor - je úplně mimo nedá se srovnávat. Chvílemi jsem se dost nudil, postavy nezajímavé až na hlavního hrdinu a hluchou ženskou, ale tak hrozné to nebylo čistý průměr. Lépe sáhnout po Hunger Games nebo Battle Royale.
  23. 47 Róninů
    47 Róninů (2013)
    6
    Legenda 47 samurajů, doplněná o fantasy prvky s hodně jednoduchým příběhem a několika souboji. Bavil jsem se, jen škoda že nějak zapomněli, že když se katanou sekají části těla tak by i nějaká krev mohla téct. 3-4*