ch3rt

Komentáře 33

Od nejnovějších
  1. Polibek upíra
    Polibek upíra (1989)
    8
    Šílený film o šílenství, který hodně zvedl zábavný výkon Nicolase Cage. bonus: dočkáte se scény, z níž pochází obrázek k "you don't say" meme
  2. Hranaři
    Hranaři (2011)
    6
    Tohle není Kmotr, ale téměř dokument.. Kromě zápletky s "kompromitujícím materiálem" (který by dnes nikomu nestál ani za zveřejnění, natož aby se ho někdo bál) mi to nepřišlo špatný. Některé herecké výkony bych se dokonce nebál pochválit. Pokud umíte přiřadit ke smyšleným jménům skutečné žijící (případně už nežijící či zmizelé) osoby, klidně ještě jednu hvězdu přihoďte.
  3. Vřískot
    Vřískot (1996)
    8
    Cim vic hororu jste videli, tim vic se Vam bude libit.. (Robert Englund jako skolnik v pruhovanem svetru apod.. :o) )
  4. Temný obraz
    Temný obraz (2006)
    8
    Skvely dialogy, po dlouhe dobe vynikajici cesky preklad a dabing (ac jinak ROZHODNE preferuju original), Robert Downey Jr. hraje jako BUH. Ostatni ("jen") velmi dobri..
  5. Marley a já
    Marley a já (2008)
    6
    Lehce nadprumerna komedie s dobrymi herci a snesitelnym scenarem. Velke plus za 2 Volva v hlavni rodine :oD Co myslite, kdo by mel hrat v ceske verzi - potencialni adaptaci knizky "Robin" od Zdeny Frybove? :)
  6. Vlajky našich otců
    Vlajky našich otců (2006)
    6
    Nejradsi bych rekl to, co u Iwo Jimy - "Verim, ze takhle nejak to bylo". Jenom to tady vic nez u Dopisu z Iwo Jimy drhne (asi tak o jednu * ).. Spojeni obou filmu je rozhodne zajimave, ale opravdovy prinos atmosfere filmu ma toto spojeni vsehovsudy jednou ("vylodeni").
  7. Ostrov
    Ostrov (2005)
    8
    ..a pul hvezdicky. Jeden z horsich Michaelu Bayu, ale presto se mi celkem libil. Skvela hudba Steva Jablonskyho.
  8. Vy nám taky, šéfe!
    Vy nám taky, šéfe! (2008)
    6
    Prekvapive to nebylo hrozne, vetsina hercu vyborne vybranych. Langmarej,Vydra vynikajici a vtipni i pres minimum prostoru. Skvela Iva Janzurova bohuzel spis jen do poctu (nebo spis promo na "novou komedii s Ivou Janzurovou" :o/ ). Par desetinek pridavam za Ondru Ladka .) Celkove 5.5/10
  9. Postal
    Postal (2007)
    6
    Misty vazne zabavna crazy komedie/parodie, nektere vtipky vynikajici.. Myslim, ze o moc lepe atmosfera Postalu (hry) vystihnout a natocit nesla.. Povedl se vyber Zacka Warda do hl.role.. 7/10
  10. Krvavý diamant
    Krvavý diamant (2006)
    8
    Lord of War (Obchodnik se smrti, N.Cage..) + Hotel Rwanda, 7/10.. Stejne jako T.Cruise, ani L.DiCaprio nebyl zrovna mym oblibencem. A stejne tak je diky nekolika poslednim filmum oba beru na milost. (No ale kolíci jako "scaryGary" Oldman nebo Tim Roth to zase nejsou.. :)
  11. Far Cry
    Far Cry (2008)
    2
    Zasadit hru, jejiz trademark je predevsim nadherne prostredi karibskych plazi, nekam do kanadskych lesu (nebo kde se to natacelo) nebyl nejlepsi napad.. Po slusnem Postalu zklamani..
  12. Choking Hazard
    Choking Hazard (2004)
    6
    Mel jsem moznost zucastnit se priprav i samotneho nataceni.. "Neni to spatny" je ale mirne zklamani, vzhledem k tomu jak originalni a vtipny je puvodni scenar Stepana Koprivy..
  13. Sněženky a machři po 25 letech
    Sněženky a machři po 25 letech (2008)
    6
    Absolutne nic jsem o novem "pokracovani" nevedel (stare Snezenky povazuju do jiste miry za ceskou klasiku) a prvnich 30 minut jsem trpel. Priblizne s vetou "a vymyslime taky neco novyho?" film prepnul zanr a k memu udivu (a za mirnych protestu zdraveho rozumu) se na me stupnici vysplhal mnohem vys a priznavam - vydrzel na hodnoceni palcem nahoru az do konce. FunFact : dle bulvarnich casopisu meli tvurci v prubehu nataceni znacne obtize financniho razu (nebo me zazalujou, kdyz napisu ze meli dluhy za pronajem chaty? :o) ).
  14. Sklapni a zastřel mě
    Sklapni a zastřel mě (2005)
    6
    Divna "necesky ceska" komedie. Dobri herci ve vetsine roli, Karel Roden standart (rozumej mirne lepsi nez dobry :o) ), ale horsi nez jako Abramovic v Rock'n'Rolle :). 1 vynikajici gag (napoveda:pes) kteremu neverim, ze neni odnekud vykradeny.. :oP Ale take sinusoidni scenar, ve kterem se zmateny dej ubira smerem sranda/nuda tak pul na pul.. 5.5/10
  15. Duel Frost/Nixon
    Duel Frost/Nixon (2008)
    6
    Puvodne jsem chtel dat 2 hvezdy za IMHO priserne, casto "dovysvetlujici" dialogy a obcas nelogicky scenar ci chovani nekterych postav, ale nakonec musim uznat, ze to proste podprumer neni, minimalne diky Franku Langellovi a rad jsem zase videl Olivera Platta..
  16. Oko dravce
    Oko dravce (2008)
    2
    Ackoli mam cokoli-cyber rad, Oko Dravce je jen silena nerizena akce s dementnim scenarem, kterou nezachrani ani jinde dobry Shia LaBeouf.. Pripoustel jsem moznost, ze mi to proste jen nesedlo, ale ne - videl jsem to podruhe a je to proste spatny a nudny film.