Profilový obrázek

MrDe5troy

Adam Kovalčík

Komentáře 24

Od nejnovějších
  1. Ready Player One: Hra začíná
    Ready Player One: Hra začíná (2018)
    10
    Celý film jsem se usmíval a málem brečel štěstím. Hodinu po kině pořád cítím to samé a nejraději bych se roztančil po pokoji. Z knihy si to vzalo to důležité a naprosto mi to vyhovovalo. Dokázal bych si to ovšem představit i jako seriál, který by se více držel knižní předlohy. 10/10 gunterů doporučuje!
  2. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    8
    Slušný začátek nové trilogie, jenže mi to přišlo všechno takové nějaké...jakoby bych už to někdy viděl, jakoby nám udělali nový 4. díl, má to sice slušně našlápnuto, ale že by mě to nějak totálně odvázalo a já si řekl, že se nemůžu dočkat nového dílu (dobře těším se, ale není to úplně ono) to zase ne. Nicméně se to určitě Abramsovi podařilo a určitě fanoušky svojí novou interpretací Star Wars nezklamal. Konečně se začalo dít něco nového, superhrdinové už mi lezou krkem, teď jen čekat na nový Warcraft a další díl Star Wars. Hodnotím známkou 5/7. Dodal bych jen: "The Force Awakens".
  3. Ash vs Evil Dead
    Ash vs Evil Dead (2015)
    10
    Jednoduše pecka...od začátku dokonce napraná akcí, humorem a hlavně Brucem Campbellem, který jakožto Ash opět září. Jako fanoušek filmové série jsem na tenhle seriál čekal opravdu dlouho a vyplatilo se... hodnocení po pilotu 100%.
  4. 22 Jump Street
    22 Jump Street (2014)
    8
    You motherfuckers are going to college! Jednoznačně nejlepší postava celého filmu je Ice-Cube, co scéna s ním, to se celé kino smálo. Zápletka PŘESNĚ stejná jako minule a krásne narážky na předchozí díl a Channingův Útok na Bílý dům. Tak šup sem s těma dalšíma 22 dílama nebo kolik jich to bylo.
  5. Agentura Jasno
    Agentura Jasno (2006)
    10
    Nerozumím tomu nízkému hodnocení na ČSFD,když je to tak geniálni souhra celého hereckého zastoupení v čele s Shawnem a Gusem a jejich popichováním. Plus super popkulturní narážky,které když člověk nezná,pointa některých vtipů mu uniká ,zvlášť když sleduje seriál s českým dabingem.
  6. Tahle země není pro starý
    Tahle země není pro starý (2007)
    10
    Javier Bardem byl naprosto úžasný, jestli jsem si někdy něčeho bál ve filmu,jakože jo,tak teď to všechno přebil tenhle úchylný vrah.Film mi krásně utekl a bylo to krásně strávených 122 minut. Musím ale říct trošku mi vadila absence hudby,ikdyž k tomuhle filmu by se to nejspíš asi ani nehodilo...
  7. Zlodějka knih
    Zlodějka knih (2013)
    8
    Knihu jsem nečetl,ale byl to krásný pohled na válku ze strany občanů fašistického Německa a Geoffrey Rush opět excelentní.Na konci jsem měl na krajíčku.
  8. Piráti na vlnách
    Piráti na vlnách (2009)
    10
    Film, který mě naplnil takovou energí a pohodou až to nebylo pěkné. Nejspíš do sebe ty 60.léta něco měli, všechno to zakázané, teď už to není ono. Děkuji filmu za poznání nových kapel. Vzhůru na palubu a poslouchat.
  9. Tanec s vlky
    Tanec s vlky (1990)
    10
    Hned napoprvé jsem si pustil zrovna režisérskou verzi a těch skoro 4 hodin jsem nelitoval. Krásný příběh a jeden z nejlepších westernů co jsem viděl.Jak jsem se tady skoro nenudil,tak u Tenkrát na západě jsem málem nevydržel, s odstupem času,ale musím říct,že Sergio to měl prostě lepší,ale Costner taky na výbornou.
  10. Perníkový táta
    Perníkový táta (2008)
    10
    Tohle nejde nezkouknout najednou,protože takové cliffhangery jako má Breaking Bad se jen tak nevidí. Bryan Cranston je pán a v doprovodu Aarona Paula a Anny Gunn to prostě nemá chyby.1-5=100%
  11. Temný případ
    Temný případ (2014)
    10
    Tak tohle byla pochmurná,pomalá jízda,u které jsem si užil každý snímek. Bude mi chybět to Rustovo filozofování a tak vůbec to zvláštní pouto mezi Rustem a Martym.Konec dobrý,všechno dobré.Těsím se na další sérii. 5/5.
  12. Jak jsem poznal vaši matku
    Jak jsem poznal vaši matku (2005)
    10
    Nemůžu uvěřit tomu,že je konec ,po těch devíti letech se mi Himym vryl do srdce,celá ta parta- od Marshalla,Lily,Robin,Teda až k Barneymu, tolik zážítků .. Bylo to legen wait for it a budou mi chybět ty úterní večery s novým dílem. Konec byl emotivní,až jsem málem brečel. Teď nad tím ještě budu pár dní truchlit,snad se z toho dostanu. Dary. Legendary.