Profilový obrázek

Slidger

Martin Korch

Komentáře 109

Od nejnovějších
  1. PanMáma
    PanMáma (2013)
    0
    Originál je originál. Nechápu, že se jim to vyplatí to slovo od slova vykrást a natočit. To to opravdu mohli nadabovat a bylo by to mnohem lepší. Přesně jak už to tady někdo psal.
  2. The Tempest
    The Tempest (2010)
    0
    Neskutečná hovadina. Fakt nevím co vedlo Helen a Alfreda k tomu, aby v tom hráli. Některé věci jsou nepochopitelné a nevysvětlitelné. Co se dá dělat. Strašná nuda po celou dobu těch 110 minut.
  3. Hirokin
    Hirokin (2011)
    2
    Podle to ho co jsem viděl, tak musím říct, že to bylo složený ze spoustu jiných filmů. Bylo použito mnoho nápadů a podobných scén z filmů jako jsou "Star Wars, Pán prstenů, Gladiátor nebo Poslední Mohykán. Fakt to bylo o ničem.
  4. Dragon Eyes
    Dragon Eyes (2012)
    4
    JC je pořád dobrej. Škoda je, že neměl lepší roli. Tohle mi připadalo jako pan Miagi z Karate Kid. Ale akce byla dobrá.
  5. Ruhm
    Ruhm (2012)
    2
    Několik nudných propletených příběhů v německu. Hrozná nuda. Popravndě mi to přišlo i blbě ukončené a nedávaloto vůbec smysl.
  6. Piraňa 3DD
    Piraňa 3DD (2012)
    2
    Musím říct, že předchozí díl byl mnohem povedenější. Tady vsázeli jen na nahotu mladých lidí a nakonec na Davida Hasselhoffa. Ty jeho scény stáli fakt za to. Hodně jsem se nasmál.
  7. Chip Hai
    Chip Hai (2011)
    2
    Moc mi to jako komedie nepřišlo, když se tam objevovali bojové scény. Taková lehčí akčňovka a hlavně thajské bojové umění mě dost potěšilo, ale to je asi tak všechno.
  8. Dokonalý smysl
    Dokonalý smysl (2011)
    8
    Pokaždé co jsem to viděl jsem byl hodně zasažený tím, co ten film měl divákovi dát. Na vzdory, že se jedná o katastrofický žánr, tak to je velice originálně pojaté a strašně emotivní. Musím říct, že jsem pokaždé byl naměkko.
  9. Yoko
    Yoko (2012)
    8
    Pěkná rodinná záležitost. Určitě se na to jednou opět podívám se svým synem. Pro děti je to jak stvořené.
  10. Marley
    Marley (2012)
    6
    Ikdyž tenhle styl moc nemusím, tak popravdě ten člověk byl machr. A pokud by nezemrel v pouhých 36 letech, tak bychom určitě okusili více jeho tvorby.
  11. Dora průzkumnice
    Dora průzkumnice (2000)
    2
    Zbytečně dlouhé. Dalo by se to sfouknout během 10 minut a ne to natahovat pomalu na půl hodiny. Je to tak zdlouhové až je to nudné.
  12. 51
    51 (2011)
    0
    Ikdyž nevím co se v oblasti 51 děje, tak tohle mi přišlo jako pořádný výsměch.
  13. Halloween: H20
    Halloween: H20 (1998)
    2
    Co mi nejvíce vadilo, bylo to, že byl nesmrtelnej dokud mu neusekla hlavu. Vždyť ne neměl bejt nějakej zombík, kterejm se to dělává. No nic. Moc mě to zklamalo.
  14. Růžoví plameňáci
    Růžoví plameňáci (1972)
    0
    Po deseti minutách jsem myslel, že rozmlátim DVDčko, ale musel jsem to vidět celé. Nebylo to nic víc, než zasranej výplach mozku. Už to nikdy dobrovolně nechci vidět.