Ricko2623

Komentáře 14

Od nejnovějších
  1. MasterChef Česko
    MasterChef Česko (2002)
    4
    Tri blbci, kteri cumej jak nejvetsi kokoti, hrozne dulezite zvejkaj pred debilne naslouchajicimi soutezicimi s rukama za zady... No hrozna traparnicka, ale kdyz v bedne nic lepsiho neni, tak s primhourenim obou kukadel se to jeste da...
  2. Černobylské deníky
    Černobylské deníky (2012)
    6
    Celkem originální horor o tom, jak se z nevinného výletu mladých lidí do Černobylu, respektive sousedního města Pripjať stane boj o holý život... Jako nic převratného, ale mně se tyhle filmy prostě líbí :) Ke konci scénáristé teda už dost ztráceli dech, ale všechno to vylepšili a vyšperkovali když ne geniálním, tak určitě originálním koncem. Dávám 3/5 hvězdičky.
  3. Druhá šance
    Druhá šance (2012)
    6
    Jako zas tak jsem z toho nadšenej nebyl. Je to koncert tří herců: Tommy Lee Jonese, Meryl Streep a Steva Carella. Nejlepší z nich bezkonkurenčně první jmenovaný :)
  4. Dawsonův svět
    Dawsonův svět (1998)
    10
    To je seriál mýmo mládí! Pamatuju se jak jsem spěchal ze školy abych to stihnul v televizi... bohužel jednou to vše muselo skončit a s mýma hrdinama jsem se musel rozloučit...ale děkuju za těch příjemně strávenejch let u tohodle seriálu.
  5. Ztraceni
    Ztraceni (2004)
    8
    Skvělý seriál, který trochu ke konci ztrácel dech. A poslední série? Celkem už pořádná sci-fi magořina, kde už tvůrci opravdu nevěděli coby, protože ten konec je opravdu při nejlepšim ''divnej''. Ale jinak poklona všem tvůrcům, i přesto jsem na to dokázal koukat až do konce :)
  6. Živí mrtví
    Živí mrtví (2010)
    10
    Tak tohle mě dostalo! Konečně zase seriál, který Vás přišpedlí k televizi a u kterýho se těšíte na další díl. Jako se mi to stalo u ''24'' a u ''Lost'' ... je jen škoda, že bylo v první sérii jen 6 dílů... no možná to škoda neni aspon se to tak nenatahuje :) no už se těšim na 2. sérii!!!
  7. Bídníci
    Bídníci (1998)
    10
    Asi nejlepší adaptace tohoto skvělého románu Victora Huga, skvělé byli herecké výkony a je skvělé že to bylo natočeno v našich končinách, ty hradby se tam krásně vyjímali.
  8. Návrat do budoucnosti
    Návrat do budoucnosti (1985)
    10
    Výborná sci-fi komedie s M.J. Foxem a Ch.Lloydem má skvělý příběh s cestováním časem a další díly jsou taky skvělý a je to jedna z pecek 80.let pod taktovkou R. Zemeckise.
  9. Komando
    Komando (1985)
    10
    No tak tohle je klasika! Na to se můžu dívat pořád a pořád dokola a nikdy mě to neomrzí! Na tomhle jsem vyrůstal! :) Arnie v nejlepší formě a hlášky jako ,,nedošla ti pára Bennette?'' nebo ,,nerušte prosím přítele, je na smrt unavenej'' alespoň pro mě zlidověli! Asi nejlepší akční film trošku i komedie :D, kterou jsem kdy viděl.