Profilový obrázek

Pepixx

Komentáře 43

Od nejnovějších
  1. Černá labuť
    Černá labuť (2010)
    10
    Pořád jsem přemýšlel, proč Natalie Portman je nejoblíbenější herečka podle ČSFD, a teď už to vím. Natalie Portman tady zahrála neskutečnou roli, která ji seděla a zvládla ji na 100%. Klobouk dolů. To samé film. Zase to nebude patřit do mých TOP filmů, ale rád se zas někdy na ten výborný film podivám. Za mě 5*
  2. Muž se zaječíma ušima
    Muž se zaječíma ušima (2020)
    6
    Tenhle film je hodně zvláštní. Když jsem si řekl, že se podívám na tenhle film, tak jsem si myslel, že nevydržím ho dokoukat celý. Ale nakonec jsem ho dokoukal a musím říct, že nebyl až tak strašný. Miroslav Krobot si podle mne zaslouží nominaci na Českého lva a to samé Oldřich Kaiser. Ale to nejdůležitější proč jsem se na tenhle film podíval byla ta schopnost těch uší. Zajímalo mě jak to bude probíhat v tom filmu ,ale na konec to byla spíše vedlejší věc toho filmu a dost mě to zklamalo. Za úžasné herecké výkony dvou hlavních herců, dávám filmu 3*.
  3. Poslední samuraj
    Poslední samuraj (2003)
    10
    Úžasný film. Film jede od zacátku až do konce s krásnou hudbou a s krasnými akčními scény. Podle mě nejlepší role Toma Cruise, kterou jsem zatím mohl vidět.
  4. Krotitelé duchů: Odkaz
    Krotitelé duchů: Odkaz (2021)
    8
    Celý film jsem se rozhodoval je si mám dát 3* nebo 4*. A dovršil jsem, že dám 4*. U filmu jsem se bavil, jen mě trochu sklamal konec, ale jinak fakt super film.
  5. RoboCop
    RoboCop (1987)
    10
    Nečekal jsem že film Robocop mě takhle netchne. Dlouho jsem ho odkládal až teď jsem se na něj podíval a hodně mě ten film překvapil. Hodnotím 5*
  6. Red Notice
    Red Notice (2021)
    6
    Film na který bych se klidně mohl podívat ještě jednou, ale před spaním, aby to jen hrálo do pozadí. Takové filmy už jsme viděli s Dwaynem Johnsonem, takže nic nového. Raynolds je ukecaný jako vždy a z Gal Gadot udělali sex bombní mrchu. V závěrečné cca půl hodince jsem si myslel, že koukám na nového Indiana Jonesa a pak jsem myslel, že koukám na Indiana Jonesa 4 jak tam byla ta honička v té jeskyni. Takže typická americká akční komedie a já ji hodnotím 3*.
  7. Očista navždy
    Očista navždy (2021)
    2
    Film se (skoro) pořád a pořád opakuje. Tady dali jen, že Očista je i přes den a to je všechno. Na filmu mě lákalo to, co jestě můžou nabídnout divákovi, očividně už vůbec nic. Tenhle film je na úrovni Prvnímu Očistovi (2018) tím pádem dávám 1*
  8. Zátopek
    Zátopek (2021)
    8
    Neuvěřitelný film a neuvěřitelný zážitek. Velký klobouk dolů Davidovy Ondříčkovy a jestě větší klobouk dolů dvoum hlavním postavám Václavu Neužilovy a Marthe Issové. Tihle dva úžasní herci to zvládli dokonale.
  9. Minamata
    Minamata (2020)
    10
    Emocionální film se vším všudy. Podle mě Johnny Depp dal pro tuhle roli maximum a i když jsem neviděl úplně všechny filmy s Deppem, tak zatím nejlepší jeho výkon. Tenhle film měl úžasné kamerové záběry, úžasný scénář a taky se dá říct úžasné obsazení. Filmu dávam 5*.
  10. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2021)
    8
    Takhle má vypadat správný Sebevražedný oddíl. Byla tam krev, vtipy, dobrá hudba a úžasní herci. Kdyby takhle podobně vypadali další DC filmy, bylo by to úžasné.
  11. Armáda mrtvých
    Armáda mrtvých (2021)
    4
    Tomuhle filmu by se hodila stopáž tak 90 maximálně 100 minut. Bylo to pro mne hrozně dlouhý a jednu chvíli i dost nezajímavý. Jak jsme četl ještě před tím filmem nějaký recenze, tak souhlasím, že když tam někdo umřel, tak mě to vůbec nijak nezasáhlo a vůbec mi to nevadilo že zemřel. Herci nic moc a ani Dave Bautista ten film nezachránil. Pro mě 2*.
  12. AVA: Bez soucitu
    AVA: Bez soucitu (2020)
    0
    V tomhle filmu se vůbec ale fakt vůbec nic neděje. Akční scény jsou fakt ale fakt hodně moc špatný. Tenhle film mě od začátku do konce vůbec nebavil a ani to nemá žadné plusové body tenhle film, jen mínusové body. Ani Colin Farrell a John Malkovich to nezachránili. Za mě odpad!
  13. Mortal Kombat
    Mortal Kombat (2021)
    6
    Já jako “velký” hráč Mortal Kombat musím říct, že mě tenhle film moc nechytl. Některé bojové scény byly dobré, některé nadprůměrné. Vtipy, které tam říkal kano byly dost trapné a ubohé a možná jen jednou jsem se zasmál nad jeho vtipen,jinak nic. Ale tenhle film má i nějaké pozitivum. Třeba mě v tomto filmu nejvíce bavil Jax, protože ty jeho ruce a boje byly ÚŽASNÉ! Hodně jsem přemýšlel, kolik hvězdiček tomuto filmu dám. Ze začátku jsem myslel, že dám 2* ale postupem času mě to začalo bavit (kvůli Jaxovím rukám) tak nakonec tomu filmu dám 3*. Pořád to má nějaký mezery.
  14. Ma Rainey - matka blues
    Ma Rainey - matka blues (2020)
    4
    Na tomto filmu mě asi nejvíce bavil Chadwick Boseman,který to zahrál výborně, ale podle mě si za tuhle roli nezaslouží Oscara, protože mě až tak moc nenatchnul jako jiní herci kteří jsou nominováni. Ale kdyby dostal Oscara, tak by mi to vůbec nevadilo. A teď k filmu. Film mi přišel moc natažený, nic podle mě (až na uplný konec) se za tu dobu nestalo,jenom nahrávají desku a to je vlastně úplně všechno. Dal bych tomuto filmu 3* ale když se nad tím zamyslím a podívám se jaký filmy jsem hodnotil 3*, tak byly o hondě lepší než tenhle film. Takže za mě 2*
  15. Země nomádů
    Země nomádů (2020)
    8
    Film utekl jako voda, ale ke konci byl už trochu natažený. Jinak ze začátku mi film spíše přišel jako bych koukal na dokument o nomádech a o Fern. Pak už to byl normální film. Film měl úžasnou hudbu a hlavní herečku Frances McDormand. Vůbec by mi nevadilo, kdyby McDormand dostala Oscara, protože její herecký výkon v tomhle filmu byl fakt skvělý.
  16. Mank
    Mank (2020)
    6
    Tenhle film mě moc nenatchnul. Film byl moc z dlouhavý a i nějaký scény by mohly vynechat, který nebyly moc podstatný. Gary Oldman mě tady bavil a nominaci na Oscara si zaslouží.
  17. Havel
    Havel (2020)
    6
    To je přesný Havel alkohol, ženksý a cigarety. Kdybych hodnotil samotný film tak je to krásně natočené krasná hudba tam je a herci. Viltor dvořák (Václav Havel) je úžasný. Jednu dobu jsem si myslel, že tam doopravdy hreje Havel. Aňa Gaislerová (Olga Havlová) mi přišla o trošku mín lepší jak Viktor Dvořák. A Martin Hofman (Pavel Landovký) to byl přesně Lanďák. Mám svůj názor jak na tenhle film tak na samotného Václava Havla ale to jsem nechci psát.
  18. VALL-I
    VALL-I (2008)
    10
    Krásná animovaná pohádka. Tady jde videt co by se dělo, kdyby jsme se nehejbali a vaechno za nás by dělali roboti.
  19. Kanárek
    Kanárek (1999)
    0
    Nevím co na tom filmu je dobrý. Příšerný scénář to má, herci jsou taky příšerní no prostě ten film je celý strašný.
  20. Gacy
    Gacy (2003)
    0
    Těšil jsem se až to skončí. Má to dobrý námět a ale museli to tak strašně po...t
  21. Deadpool 2
    Deadpool 2 (2018)
    8
    Ten začátek byl hroznej, ale potom se to hodne moc rozjelo takže potom jsem byl hodně moc spokojený Za mě 8/10