Tvůrci a herci filmu Klaunovy Vánoce

AI
71%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Výtvarník


Masky


Produkce


Asistent režie


Kaskadér


Speciální efekty


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Klaunovy Vánoce

Snímek Klaunovy Vánoce byl představen v roce 2024 a spadá do žánru/ů: Extrémní, Horor.

Klaunovy Vánoce - Herci a postavy

V hlavních rolích Klaunovy Vánoce se představí: Lauren LaVera jako Sienna Shaw, David Howard Thornton jako klaun Art, Jason Patric jako Michael, Daniel Roebuck jako Santa Claus a Bryce Johnson jako Greg.

V dalších rolích uvidíte například: Bradley Stryker jako Eddie, Chris Jericho jako Security Guard/Burke, Samantha Scaffidi jako Victoria Heyes, Margaret Anne Florence jako Jessica, Elliott Fullam jako Johnathan Shaw, Christine Danielle jako Jennifer a Chip Carriere jako Dept Store Santa.

Klaunovy Vánoce režije a scénář

Režie Klaunovy Vánoce se zhostil tým, který vedl: Damien Leone, známý svým dílem Terrifier. Scénář připravil: Damien Leone, který se podílel také na titulu Terrifier.

Produkce, střih a hudba filmu Klaunovy Vánoce

Produkci Klaunovy Vánoce zajistili Chris McGurk, Brad Miska, Steven Della Salla, Matthew Helderman, Jason Leavy, Michael Leavy a Luke Dylan Taylor, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení.

Klaunovy Vánoce: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Klaunovy Vánoce figuruje jako kaskadér Drew Leary.

Klaunovy Vánoce: Výprava

Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Jason Baker a John Caglione Jr..