Tvůrci a herci filmu Motorkáři

70%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Kostýmy


Výtvarník


Masky


Produkce


Asistent režie


Kaskadér


Speciální efekty


Výprava


Pomocná kamera


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Motorkáři

Snímek Motorkáři byl představen v roce 2023 a spadá do žánru/ů: Drama, Podle skutečných událostí, Retro, Krimi.

Motorkáři - Herci a postavy

V hlavních rolích Motorkáři se představí: Austin Butler jako Benny, Jodie Comer jako Kathy, Michael Shannon jako Zipco, Mike Faist jako Danny a Boyd Holbrook jako Cal.

V dalších rolích uvidíte například: Damon Herriman jako Brucie, Beau Knapp jako Wahoo, Emory Cohen jako Cockroach, Karl Glusman jako Corky, Toby Wallace jako The Kid, Norman Reedus jako Funny Sonny a Happy Anderson jako Big Jack.

Motorkáři režije a scénář

Režie Motorkáři se zhostil tým, který vedl: Jeff Nichols, známý svým dílem Úkryt.

Produkce, střih a hudba filmu Motorkáři

Produkci Motorkáři zajistili Fred Berger, Sarah Green, Brian Kavanaugh-Jones, David Kern, Sophia Lin, Arnon Milchan a Michael Schaefer, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Adam Stone. Ve střižně se o editaci materiálu postarala Julie Monroe. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil David Wingo.

Motorkáři: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Motorkáři figurují jako kaskadéři David Anthony Buglione, Danny Downey, Chad Knorr, Paul Lacovara, Daniel Leavitt, Freddie Poole a Erik Schultz.

Motorkáři: Výprava

Výpravu zajišťoval Chad Keith, kostýmy vznikly podle návrhů Erin Benach. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Suzanna Boykin, Jodi Morgan, Cynthia L. Chapman, Patricia Dehaney-Le May, Audrey Doyle, Tony Ward a Gary Archer.