Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie

56%
Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie
Akira Tendo nemá na růžích ustláno, šéf v práci ho šikanuje, doma si nestíhá ani uklidit a o volném čase ani nemůže hovořit. Vše ze ale změní v okamžiku, když se lidé v ulicích začnou měnit na zombie a Akira pochopí, že je jen otázka času, než se stane jedním z nich. Spolu s přáteli si sestaví seznam věcí, které chce ještě před nákazou stihnout a vydá se za jeho splněním... Adaptace stejnojmenné japonské manga.



Perna182
Perna182
2 970 bodů
4
Mohla to být celkem slušná možná lehce nadprůměrná hororová zombie komedie. A vlastně do zvratu v akváriu i byla. Odtud bohužel ale začala průměrnost klesat ke dnu jako mrtvá těla zombíků v tomto akváriu, protože nastoupil zástup nelogických rozhodnutí a činů nejen hlavních postav jen proto, abychom se postupně protahali k finální scéně proti monstru. Škoda. Raději bych uvítal efektivnější řešení, byť za cenu celkově kratší stopáže filmu, která se dala nabrat zase jinde. Ve výsledku pro mě lehké zklamání a lehký podprůměr.
ScarFace_V8
ScarFace_V8
1 256 bodů
8
Armáda mrtvých: Máme zombie tygra... Zom100: Podrž mi pivo - my máme Zombie ž... Ups... málem bych to prozradil. Nechte se překvapit! Poměrně fajnová zombie oddechovka tentokrát z rodiště světově známé hry Resident Evil - Japonska. A i na ten tu v jedné scéně bylo neskrytě odkázáno. Na fakt, že v poslední době v zombie žánru dominovali hlavně Korejci, je to příjemná změna. Film viditelně kombinuje prvky z Korejského #Žiju, ze Zombielandu nebo i z Soumraku mrtvých. Je to hloupé, ale zábavné, takže jít do toho bez očekávání je asi ta nejlepší volba.
pitonec
pitonec
346 bodů
3
že začátku to vypadalo dobře i ty zombi dobře zpracovaný ale tenhle film si z tohohle žánru spíš utahuje navíc ten hnusně udelanej žralok to už bylo na mě moc

Dodatečné informace

Původní název:
ゾン100~ゾンビになるまでにしたい100のこと~ (více)
  • Japonsko Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie
  • Japonsko ゾン100~ゾンビになるまでにしたい100のこと~
  • Japonsko Zom 100: Bucket List of the Dead
  • Japonsko Zom 100: Cien cosas que quiero hacer antes de convertirme en zombi
  • Japonsko Zom 100 : La liste de la mort
  • Japonsko Zombie: 100 - Cento cose da fare prima di non morire
Premiéra v ČR:
3. 8. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch