Zajímavosti o Love Island

31%

Zajímavosti 3

  • V osmé řadě se představilo pět potomků slavných osobností - Gemma, dcera fotbalisty Michaela Owena, Liam, syn ragbisty Davida Llewellyna, Antigoni, dcera šéfkuchařky Tonii Buxtonové, Summer, dcera garážového MC a DJ "MC CKP", a Jack, syn zpěváka Ronana Keatinga.
  • Yahoo News v lednu 2020 informoval, že bývalá účastnice soutěže Love Island Ellie Brownová se svěřila, že před svým účinkováním v seriálu v roce 2018 přistoupila k extrémním opatřením, pokud jde o její vzhled. Brownová tvrdí, že před vstupem do pořadu omezila svůj jídelníček, dokonce se vyhýbala ovoci kvůli obsahu cukru, a dva měsíce trávila dvě a půl hodiny denně v posilovně. "Jedním z největších mýtů o Love Island je, že vypadáme pořád tak vytuněné, opálené a hubené," napsala v deníku The Sun. "Ve skutečnosti jsem do vily šla prakticky hladovět, celé měsíce jsem jedla jen ryby a zeleninu a každý den jsem se hodiny potila v posilovně." Brownová uvedla, že se kvůli fotografiím pořízeným po jejím odchodu z pořadu nechala zahanbit internetovými trolly a cítila se "níž, než kdy v životě byla". Vyslovila názor, že soutěžící v nadcházející sérii "budou nepochybně pod stejným tlakem trollů, kteří se zoufale snaží prozkoumat každé kilo, které shodí nebo přiberou".
  • V úterý 23. července 2019 televize ITV oznámila, že od roku 2020 se budou vysílat dvě řady pořadu ročně. Šestá řada se bude vysílat na začátku roku 2020 a bude se natáčet ve zbrusu nové vile v Jižní Africe. Sedmá řada se bude vysílat v létě 2020 a jako místo natáčení se vrátí do evropské vily.