Tvůrci a herci filmu Noční lovec

60%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Výtvarník


Masky


Produkce


Výkonný producent


Producent


Koproducent


Asistent režie


Kaskadér


Speciální efekty


Pomocná kamera

Vše o tvůrcích Noční lovec

Snímek Noční lovec byl představen v roce 2018 a spadá do žánru/ů: Dobrodružný, Krimi, Akční.

Noční lovec - Herci a postavy

V hlavních rolích Noční lovec se představí: Henry Cavill jako Marshall, Ben Kingsley jako Cooper, Alexandra Daddario jako Rachel, Stanley Tucci jako Harper a Brendan Fletcher jako Simon.

V dalších rolích uvidíte například: Minka Kelly jako Angie, Nathan Fillion jako Quinn, Mpho Koaho jako Glasgow, Emma Tremblay jako Faye, Eliana Jones jako Lara, Daniela Lavender jako Dickerman a Beverly Ndukwu jako Biggs.

Noční lovec režije a scénář

Režie Noční lovec se zhostil tým, který vedli: David Raymond a David Raymond. Scénář připravil: David Raymond, který se podílel také na titulu Heroes and Villains.

Produkce, střih a hudba filmu Noční lovec

Produkci Noční lovec zajistili Peter Aitken, Robert Ogden Barnum, Michael Barrett, Peter Bevan, Alastair Burlingham, Nadine DeBarros a Rick Dugdale, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Michael Barrett. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Jim Page. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Benjamin Wallfisch.

Noční lovec: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Noční lovec figurují jako kaskadéři Guy Bews, Robert Borges, Tristan Carlucci, Alan Castanaga, Terry Ray, Chuck Robinson a Scott Rogers.

Noční lovec: Výprava

Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Nina Kvaternik a Brenda Magalas.