Tvůrci a herci seriálu Láska, Smrt a Roboti

83%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Výtvarník


Kostýmy


Masky


Produkce


Výkonný producent


Asistent režie


Animace


Kaskadér


Casting


Lokace


Speciální efekty


Vedoucí výpravy


Pomocná kamera


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Láska, Smrt a Roboti

Snímek Láska, Smrt a Roboti byl představen v roce 2019 a spadá do žánru/ů: Animovaný, Sci-fi, Komedie.

Láska, Smrt a Roboti - Herci a postavy

V hlavních rolích Láska, Smrt a Roboti se představí: Scott Whyte jako Future Nazi (mluví), Nolan North jako Ugly Dave (mluví), Matthew King jako Liang (mluví), Chris Cox jako Bob (mluví) a Time Winters jako Deacon (mluví).

V dalších rolích uvidíte například: Michael Benyaer jako Dr. Wehunt (mluví), Josh Brener jako K-VRC (mluví), Henry Douthwaite jako Thom (mluví), Aaron Himelstein jako Rookie (mluví), Stefan Kapicic jako Nikolai Zakharov (mluví), Bob Bobson jako Hank (mluví) a Maurice LaMarche.

Láska, Smrt a Roboti režije a scénář

Režie Láska, Smrt a Roboti se zhostil tým, který vedli: Víctor Maldonado, známý svým dílem Ztracená Hvězda, Alfredo Torres, Gabriele Pennacchioli, Jerome Chen, Tim Miller, známý svým dílem Terminátor: Temný osud, Simon Otto, známý svým dílem Jak vycvičit draky: Závod na Hřeben a Patrick Osborne, známý svým dílem Feast. Scénář připravili: Tim Miller, který se podílel také na titulu Terminátor: Temný osud, Philip Gelatt, který se podílel také na titulu Zpráva o Europě, Tim Miller, který se podílel také na titulu Secret Level, Joe R. Lansdale, který se podílel také na titulu Batman, Andrew Kevin Walker, který se podílel také na titulu Sedm a Janis Robertson.

Produkce, střih a hudba seriálu Láska, Smrt a Roboti

Produkci Láska, Smrt a Roboti zajistili Victoria L. Howard, Joshua Donen, Ellen Collins, David Fincher, John J. Kelly, Tim Miller a Al Shier, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídili Ken Seng a Toby Howell. Ve střižně se o editaci materiálu postarali Simon Bullen, Julian Clarke, Matt Mariska, Jim May, Tyler Nelson, Tracy Pion a Julien Rey. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořili Rob Cairns, John R. Graham, Dan Levy, Junkie XL, Skrillex a Ben Locket.

Láska, Smrt a Roboti: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Láska, Smrt a Roboti figurují jako kaskadéři Seth Allyn Austin, Louis Bernard, Freddy Bouciegues, Jimmy Chhiu, Wayne Dalglish, Jayson Dumenigo a Micah Karns.

Láska, Smrt a Roboti: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Camile Schroeder. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Jennifer Llewelyn a Bob Smithson.