Zajímavosti o House of Horrors: Gates of Hell

38%

Zajímavosti 7

  • Starší muž z ochranky a žena z ochranky (která nastoupila jako stážistka) sedí v místnosti s uzavřeným okruhem a pozorují stín neznámé osoby v jedné strašidelné místnosti. Pracovnice ostrahy byla požádána, aby zkontrolovala, kdo se v místnosti nachází. Když vstoupí do místnosti, je jasné, že místnost je úplně jiná než původní místnost, kterou oba pozorovali z kontrolní místnosti.
  • Po smrti mladé bezpečnostní pracovnice s granátem na stole vypadá spodní část těla zřetelně jako hračka vyrobená z vláken. Na velkém plátně je to jasně vidět s pauzou.
  • Žena z ochranky byla zajata kostlivcem a zabita ručním granátem umístěným do jejího zadního otvoru. V ideálním případě má granát větší dosah a zničí nejméně 6 stop. Po výbuchu je na scéně vidět, že zůstala jen horní část těla a celá spodní část těla je zničena, což je nesprávné.
  • Zabití ženy z ochranky - Na začátku scény se objeví žena z ochranky bez podprsenky, její nahá ramena můžete vidět při rozhovoru s mužem z ochranky v kontrolní místnosti a dokonce i po vstupu do strašidelné místnosti. V další scéně se po zajetí kostlivcem ďáblem objeví na stole s Podprsenkou.
  • Důvody, proč se mladá členka ochranky objevuje v bikinách připoutaná lepicími páskami na železném lůžku v mučírně, mohou být jeden nebo oba dva. (1) Scéna zabití popisuje umístění lubrikačního granátu do jejího zadku. Tanga jsou nejlepším oblečením. (2) Strážkyně byla umístěna v poloze obličejem dolů na železné lůžko. Režisér využívá této polohy k odhalení jejích nahých hýždí.
  • Představitelka ženy z ochranky, kterou hraje herečka Danielle LaBelle, má dvě tetování na obou stranách pasu. Na této pravé straně s textem "Belove" a na pravé straně s obrázkem lva. Tato dvě tetování jsou vidět během její scény zabíjení.
  • Herečka Danielle LaBelle se objeví bez make-upu, když je dav postupně svoláván na konkurz. Je vidět v první řadě na levé straně v šortkách.