Zajímavosti o Super doktoři

54%

Zajímavosti 5

  • Když se Oliverovi (Jake Short) zdá sen a pomůže mu napsat komiks, musí si změnit jméno, aby jeho matka nezjistila, že místo studia píše komiksy. Kaz (Bradley Steven perry) proto navrhne jméno Quimby Fletcher, což je obrácené jméno postavy Jakea Shorta z dalšího seriálu stanice Disney, ANT Farm. Tam Jake Short hraje Fletchera Quimbyho.
  • Několik postav v této sérii je založeno na superhrdinech od Marvelu nebo DC, včetně Temného bojovníka (Batman), Kapitána Atoma (Captain America/The Atom), Titania (Iron Man), Mozkové hmoty (The Incredible Hulk), Scarlet Cyclone a Blue Tornado (Red Tornado), Micros (Ant Man), Black Widower (Black Widow), The Ambusher (Kraven the Hunter) a Lizard Man (The Lizard).
  • Superhrdina Titanio je miliardář, který bojuje ve futuristickém kovovém obleku, jenž je poctou Iron Manovi. Ve skutečnosti se Titanio svým oblekem podobá Iron Manovu obleku Mark 38.
  • Troy Brenna, který hraje zelenou příšeru Brain Matter, je také hercem, který ve filmu "Avengers: Age of Ultron"(2015) ztvárnil Hulka a kaskadérský dvojník Hulka ve filmech Hulk (2003) a Avengers (2012).
  • Oliver je o tři dny starší než Kaz ve filmu "Super doktoři" (2013), ale ve skutečnosti je Jake Short o rok a půl starší než Bradley Steven Perry.