Série seriálu Jídlo, s.r.o.

82%

Série 1Epizody 110

  • 1. série, Jídlo, s.r.o.2014110 epizod23h 50m
    • Číslo epizodyNázev epizodyDélka epizody
    • S1 E1
      Šunka (1) - Vepřová porážka
    • S1 E2
      Šunka (2) – Pytle s éčky
    • S1 E3
      Šunka (3) - Chaos na etiketách
    • S1 E4
      Šunka (4) – Malovýroba
    • S1 E5
      Pečivo (1) - Mlýn
    • S1 E6
      Pečivo (2) – Rohlíky a Šumava
    • S1 E7
      Pečivo (3) - Malá pekárna
    • S1 E8
      Pečivo (4) – Legenda o celozrnnosti
    • S1 E9
      Éčka (1) - Italská fabrika na přísady
    • S1 E10
      Éčka (2) – Glutamát a spol.
    • S1 E11
      Éčka (3) - Proč a jak
    • S1 E12
      Točená zmrzlina - Kouzlo z prášku
    • S1 E13
      Firmy, které odmítly natáčení
    • S1 E14
      Kuře (1) - 36denní životní cyklus
    • S1 E15
      Kuře (2) - Porážka
    • S1 E16
      Pivo (1) - Jak se vaří světlý ležák
    • S1 E17
      Pivo (2) - Rodinný pivovar Matuška
    • S1 E18
      Mléko a mléčné výrobky (1) - Kravín
    • S1 E19
      Mléko a mléčné výrobky (2) - Zpracování v mlékárně
    • S1 E20
      Mléko a mléčné výrobky (3) - Máslo
    • S1 E21
      Mléko a mléčné výrobky (4) - Eidam
    • S1 E22
      Mléko a mléčné výrobky (5) - Tavené sýry
    • S1 E23
      Mléko a mléčné výrobky (6) - Biofarma
    • S1 E24
      Víno (1) - Jak se vyrábí ve velkém
    • S1 E25
      Víno (2) - Malé vinařství
    • S1 E26
      Ryby (1) - Český kapr
    • S1 E27
      Ryby (2) - Čerstvé mořské ryby
    • S1 E28
      Brambůrky
    • S1 E29
      Chlazené paštiky (1) - Velkovýroba
    • S1 E30
      Chlazené paštiky (2) - Malovýroba
    • S1 E31
      Řepný cukrovar
    • S1 E32
      Lihovar
    • S1 E33
      Slivovice
    • S1 E34
      Banány
    • S1 E35
      Hovězí maso (1) - Porážka
    • S1 E36
      Hovězí maso (2) - Stařené maso a steaky
    • S1 E37
      Olomoucké tvarůžky
    • S1 E38
      Hořické trubičky
    • S1 E39
      Zabijačka (1) - Porážka prasete
    • S1 E40
      Zabijačka (2) - Tradiční zabijačkové pochoutky
    • S1 E41
      Slunečnicové a řepkové oleje
    • S1 E42
      Jihočeská Niva
    • S1 E43
      Pardubický perník
    • S1 E44
      Káva (1) - Jak se vyrábí ve velkém
    • S1 E45
      Káva (2) - Lokální pražírna
    • S1 E46
      Minerální a pramenitá voda
    • S1 E47
      Firmy, které odmítly natáčení (2)
    • S1 E48
      Hořčice
    • S1 E49
      Kečup
    • S1 E50
      Gumoví medvídci
    • S1 E51
      Studentská pečeť
    • S1 E52
      Malá čokoládovna
    • S1 E53
      Zmrzlina Míša
    • S1 E54
      Šneci
    • S1 E55
      Foie gras
    • S1 E56
      Houby
    • S1 E57
      Tofu
    • S1 E58
      Kofola
    • S1 E59
      Müsli
    • S1 E60
      Těstoviny
    • S1 E61
      Čaje
    • S1 E62
      Hranolky
    • S1 E63
      Jesenka, Salko a spol.
    • S1 E64
      Koření
    • S1 E65
      Konzervy pro psy a kočky
    • S1 E66
      Hašlerky
    • S1 E67
      Bon Pari
    • S1 E68
      Gothaj
    • S1 E69
      Salám Vysočina
    • S1 E70
      Jogurty
    • S1 E71
      Kozí biofarma
    • S1 E72
      Jemné pečivo – makový závin
    • S1 E73
      Mozzarella
    • S1 E74
      Sýr Gran Moravia
    • S1 E75
      Arašídové křupky
    • S1 E76
      Tyčinky
    • S1 E77
      Chřest
    • S1 E78
      Med (1) – Výroba ve velkém
    • S1 E79
      Med (2) – Výroba v malém
    • S1 E80
      Polévky z pytlíku – Z jakých surovin se vyrábějí a jak se degustují?
    • S1 E81
      Řemeslný cider bez zbytečného cukru
    • S1 E82
      Nakládané okurky
    • S1 E83
      Jak se vyrábí tradiční slovenské ovčí sýry
    • S1 E84
      Slovenské kravské sýry: Jak se dělají vyhlášené zazrivské nitě?
    • S1 E85
      Houskové knedlíky – Český kulinářský fenomén, který se kraj od kraje liší
    • S1 E86
      Jak se pěstují bylinky, které jsou dodávané do supermarketů
    • S1 E87
      Jak se dělá klasické kysané zelí? Rozdíl v chuti mezi čerstvým a "pytlíkovým" je jasně patrný
    • S1 E88
      Jak se dnes vyrábí pařížský salát, když už neexistují státní normy
    • S1 E89
      Zavináče a matjesy: Jak se vyrábí tradiční česká pochoutka ve velkém?
    • S1 E90
      Jak se připravuje krevetový salát v luxusním lahůdkářství?
    • S1 E91
      Originální lázeňské oplatky – Proč nelze ruční práci nahradit automatizovanou výrobou?
    • S1 E92
      Pilsner Urquell – Světoznámá plzeňská dvanáctka
    • S1 E93
      Osobně vyzkoušeno Romanem Vaňkem: Sklizeň čaje na Srí Lance
    • S1 E94
      Cejlonský čaj: Jak probíhá burza čajových lístků a další zpracování v továrně
    • S1 E95
      Tajemství výroby poctivých špekáčků
    • S1 E96
      Tatranky: Jak se vyrábějí a proč jsou arašídové bez arašídů?
    • S1 E97
      Výroba sýrů francouzského typu, které se dodávají i do nejlepších restaurací
    • S1 E98
      Jak se dnes vyrábí absint, legendární nápoj prokletých básníků?
    • S1 E99
      Tajemství lentilek, cukrovinky oblíbené mnoha generacemi dětí
    • S1 E100
      První česká velkopěstírna rajčat
    • S1 E101
      Jediná výrobna hostií v Čechách
    • S1 E102
      Prvotřídní české džemy pravidelně získávají prestižní světová ocenění
    • S1 E103
      Obliba zvěřiny roste. Jak se dostane kančí maso z lesa až na váš stůl?
    • S1 E104
      Se šípkovou, nebo se zelím? Dva legendární recepty od experta na zvěřinu
    • S1 E105
      Hermelín. Tajemství výroby krále sýrů
    • S1 E106
      Ricola – Světoznámé švýcarské bonbony z 13 různých bylin
    • S1 E107
      Jak se chovají ryby na pstruhové farmě?
    • S1 E108
      Fidorka. Jak se vyrábí legendární československá sladkost?
    • S1 E109
      Slepičí bujón v kostce – Kromě jiných ingrediencí se do něj zpracovávají i opravdové slepice
    • S1 E110
      Šumivé víno. Jak se vyrábí a co nejvíce ovlivňuje jeho chuť?