Série 1 Epizody 110
- 1. série, Jídlo, s.r.o.2014 110 epizod 23h 50m
- Číslo epizodyNázev epizodyDélka epizody
- S1 E1Šunka (1) - Vepřová porážka15. 4. 201413m
- S1 E2Šunka (2) – Pytle s éčky21. 4. 201413m
- S1 E3Šunka (3) - Chaos na etiketách29. 4. 201413m
- S1 E4Šunka (4) – Malovýroba6. 5. 201413m
- S1 E5Pečivo (1) - Mlýn13. 5. 201413m
- S1 E6Pečivo (2) – Rohlíky a Šumava20. 5. 201413m
- S1 E7Pečivo (3) - Malá pekárna26. 5. 201413m
- S1 E8Pečivo (4) – Legenda o celozrnnosti3. 6. 201413m
- S1 E9Éčka (1) - Italská fabrika na přísady10. 6. 201413m
- S1 E10Éčka (2) – Glutamát a spol.17. 6. 201413m
- S1 E11Éčka (3) - Proč a jak24. 6. 201413m
- S1 E12Točená zmrzlina - Kouzlo z prášku1. 7. 201413m
- S1 E13Firmy, které odmítly natáčení8. 7. 201413m
- S1 E14Kuře (1) - 36denní životní cyklus16. 9. 201413m
- S1 E15Kuře (2) - Porážka23. 9. 201413m
- S1 E16Pivo (1) - Jak se vaří světlý ležák30. 9. 201413m
- S1 E17Pivo (2) - Rodinný pivovar Matuška7. 10. 201413m
- S1 E18Mléko a mléčné výrobky (1) - Kravín14. 10. 201413m
- S1 E19Mléko a mléčné výrobky (2) - Zpracování v mlékárně21. 10. 201413m
- S1 E20Mléko a mléčné výrobky (3) - Máslo27. 10. 201413m
- S1 E21Mléko a mléčné výrobky (4) - Eidam3. 11. 201413m
- S1 E22Mléko a mléčné výrobky (5) - Tavené sýry11. 11. 201413m
- S1 E23Mléko a mléčné výrobky (6) - Biofarma17. 11. 201413m
- S1 E24Víno (1) - Jak se vyrábí ve velkém25. 11. 201413m
- S1 E25Víno (2) - Malé vinařství1. 12. 201413m
- S1 E26Ryby (1) - Český kapr8. 12. 201413m
- S1 E27Ryby (2) - Čerstvé mořské ryby15. 12. 201413m
- S1 E28Brambůrky29. 12. 201413m
- S1 E29Chlazené paštiky (1) - Velkovýroba26. 1. 201513m
- S1 E30Chlazené paštiky (2) - Malovýroba2. 2. 201513m
- S1 E31Řepný cukrovar9. 2. 201513m
- S1 E32Lihovar16. 2. 201513m
- S1 E33Slivovice24. 2. 201513m
- S1 E34Banány2. 3. 201513m
- S1 E35Hovězí maso (1) - Porážka9. 3. 201513m
- S1 E36Hovězí maso (2) - Stařené maso a steaky17. 3. 201513m
- S1 E37Olomoucké tvarůžky23. 3. 201513m
- S1 E38Hořické trubičky30. 3. 201513m
- S1 E39Zabijačka (1) - Porážka prasete7. 4. 201513m
- S1 E40Zabijačka (2) - Tradiční zabijačkové pochoutky13. 4. 201513m
- S1 E41Slunečnicové a řepkové oleje20. 4. 201513m
- S1 E42Jihočeská Niva28. 4. 201513m
- S1 E43Pardubický perník4. 5. 201513m
- S1 E44Káva (1) - Jak se vyrábí ve velkém11. 5. 201513m
- S1 E45Káva (2) - Lokální pražírna18. 5. 201513m
- S1 E46Minerální a pramenitá voda26. 5. 201513m
- S1 E47Firmy, které odmítly natáčení (2)2. 6. 201513m
- S1 E48Hořčice29. 9. 201513m
- S1 E49Kečup5. 10. 201513m
- S1 E50Gumoví medvídci12. 10. 201513m
- S1 E51Studentská pečeť19. 10. 201513m
- S1 E52Malá čokoládovna26. 10. 201513m
- S1 E53Zmrzlina Míša2. 11. 201513m
- S1 E54Šneci9. 11. 201513m
- S1 E55Foie gras16. 11. 201513m
- S1 E56Houby23. 11. 201513m
- S1 E57Tofu30. 11. 201513m
- S1 E58Kofola7. 12. 201513m
- S1 E59Müsli1. 2. 201613m
- S1 E60Těstoviny8. 2. 201613m
- S1 E61Čaje15. 2. 201613m
- S1 E62Hranolky22. 2. 201613m
- S1 E63Jesenka, Salko a spol.29. 2. 201613m
- S1 E64Koření7. 3. 201613m
- S1 E65Konzervy pro psy a kočky14. 3. 201613m
- S1 E66Hašlerky21. 3. 201613m
- S1 E67Bon Pari28. 3. 201613m
- S1 E68Gothaj4. 4. 201613m
- S1 E69Salám Vysočina11. 4. 201613m
- S1 E70Jogurty18. 4. 201613m
- S1 E71Kozí biofarma25. 4. 201613m
- S1 E72Jemné pečivo – makový závin2. 5. 201613m
- S1 E73Mozzarella9. 5. 201613m
- S1 E74Sýr Gran Moravia16. 5. 201613m
- S1 E75Arašídové křupky23. 5. 201613m
- S1 E76Tyčinky30. 5. 201613m
- S1 E77Chřest6. 6. 201613m
- S1 E78Med (1) – Výroba ve velkém13. 6. 201613m
- S1 E79Med (2) – Výroba v malém20. 6. 201613m
- S1 E80Polévky z pytlíku – Z jakých surovin se vyrábějí a jak se degustují?3. 10. 201613m
- S1 E81Řemeslný cider bez zbytečného cukru10. 10. 201613m
- S1 E82Nakládané okurky17. 10. 201613m
- S1 E83Jak se vyrábí tradiční slovenské ovčí sýry24. 10. 201613m
- S1 E84Slovenské kravské sýry: Jak se dělají vyhlášené zazrivské nitě?31. 10. 201613m
- S1 E85Houskové knedlíky – Český kulinářský fenomén, který se kraj od kraje liší7. 11. 201613m
- S1 E86Jak se pěstují bylinky, které jsou dodávané do supermarketů14. 11. 201613m
- S1 E87Jak se dělá klasické kysané zelí? Rozdíl v chuti mezi čerstvým a "pytlíkovým" je jasně patrný21. 11. 201613m
- S1 E88Jak se dnes vyrábí pařížský salát, když už neexistují státní normy28. 11. 201613m
- S1 E89Zavináče a matjesy: Jak se vyrábí tradiční česká pochoutka ve velkém?5. 12. 201613m
- S1 E90Jak se připravuje krevetový salát v luxusním lahůdkářství?12. 12. 201613m
- S1 E91Originální lázeňské oplatky – Proč nelze ruční práci nahradit automatizovanou výrobou?19. 12. 201613m
- S1 E92Pilsner Urquell – Světoznámá plzeňská dvanáctka26. 12. 201613m
- S1 E93Osobně vyzkoušeno Romanem Vaňkem: Sklizeň čaje na Srí Lance10. 4. 201613m
- S1 E94Cejlonský čaj: Jak probíhá burza čajových lístků a další zpracování v továrně17. 4. 201713m
- S1 E95Tajemství výroby poctivých špekáčků24. 4. 201713m
- S1 E96Tatranky: Jak se vyrábějí a proč jsou arašídové bez arašídů?1. 5. 201713m
- S1 E97Výroba sýrů francouzského typu, které se dodávají i do nejlepších restaurací8. 5. 201713m
- S1 E98Jak se dnes vyrábí absint, legendární nápoj prokletých básníků?15. 5. 201713m
- S1 E99Tajemství lentilek, cukrovinky oblíbené mnoha generacemi dětí22. 5. 201713m
- S1 E100První česká velkopěstírna rajčat29. 5. 201713m
- S1 E101Jediná výrobna hostií v Čechách5. 6. 201713m
- S1 E102Prvotřídní české džemy pravidelně získávají prestižní světová ocenění12. 6. 201713m
- S1 E103Obliba zvěřiny roste. Jak se dostane kančí maso z lesa až na váš stůl?19. 6. 201713m
- S1 E104Se šípkovou, nebo se zelím? Dva legendární recepty od experta na zvěřinu26. 6. 201713m
- S1 E105Hermelín. Tajemství výroby krále sýrů20. 11. 201713m
- S1 E106Ricola – Světoznámé švýcarské bonbony z 13 různých bylin28. 11. 201713m
- S1 E107Jak se chovají ryby na pstruhové farmě?4. 12. 201713m
- S1 E108Fidorka. Jak se vyrábí legendární československá sladkost?11. 12. 201713m
- S1 E109Slepičí bujón v kostce – Kromě jiných ingrediencí se do něj zpracovávají i opravdové slepice18. 12. 201713m
- S1 E110Šumivé víno. Jak se vyrábí a co nejvíce ovlivňuje jeho chuť?25. 12. 201713m