Imperium

61%
Imperium
Mladý, idealistický agent FBI Nate Foster (Daniel Radcliffe) v utajení infiltruje do neonacistické teroristické jednotky, aby překazil plánovaný bombový útok. Po tom, co FBI získá tajné informáce o tom, že přísně střežený rádioaktívní materiál unikl na veřejnost, agentka Angela Zamparo (Toni Collette) osloví mladého a nádějného agenta Natea Fostera (Daniel Radcliffe), aby se infiltroval v přestrojení do neonacistické organizace za účele odhalení plánů obrovského teroristického útoku.



Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
7
Harry Potter dělá seč může,aby se zbavil tohohle cejchu (stejně mu ho už nikdo nikdy neodpáře). V tomto snímku ztvárnil mladého agenta FBI,který se musí infiltrovat mezi tamní neonacisty. Snímek šlape jako hodinky,ale v závěru jakoby mu docházeli baterky. Radcliffe svou roli lebkouna zvládá s naprostým přehledem a dokazuje,že mu jde víc než jen mávat čarovnou hůlkou.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
6
Téma infiltrace usmrkaného idealisty (v tomto případě začínající agent FBI) mezi bandu drsňáků, ve snesitelném, ale nijak inovativním zpracování. Je to ten typ filmu, na který zapomenete půl hodiny po shlédnutí.
hanys_
hanys_
18 781 bodů
4
Jako bych viděl nějaký slabší pilot "něco jako Jump Street" seriálu. Infiltrace mezi drsné vyholené hlavy v podání metr a půl vysokého Radcliffa působí dost nevěrohodně (i přes fakt že je tohle všechno podle skutečnosti) a celkově to postrádá až na pár momentů nějakou silnější scénu.

Dodatečné informace

Původní název:
Imperium (více)
  • USA Imperium
  • USA Impérium
Premiéra v ČR:
1. 6. 2017
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Tržby:
0,3 mil. USD (celosvětově)
Knižní předloha:
Čeština:
Imperium je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch