Recenze Partička

65%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
katewatso
katewatso
2 406 bodů
6
Česká verze Partičky je skvělá a originální zábava,kterou naše televize nenabízí. Myslím,že to to nejlepší, co v českých zábavných show můžeme najít. Než jsem začala koukat i na tu slovenskou,myslela jsem si,že si česká zaslouží 5*,ale po doplnění vzdělání je to na 3* . PS: Suchánkův humor mnou zůstává nepochopen a chápat ho nechci!
mattesak
1 205 bodů
8
Genzera moc nemusím. Je to takovej trouba. Ale jinak mám tenhle pořad rád. Asi nezábavnější, co lze v naší TV zahlédnout.
Dubínka
577 bodů
7
Poměrně povedený a originální komediální pořad. Bohužel dost záleží na dílu, protože kvalita jednotlivých dílů je dost různorodá. Ze začátku se mi to celé zdálo vtipnější a čím novější díl tím více je Partička komediálně vyčerpanější. Většinou se však Partičce aspon několik scének podaří a její tým se vzájemně skvěle doplnuje. Jeden z těch lepších Českých pořadů, který si určitě zaslouží aspon 4*. 70%.
Ku
484 bodů
0
Hrůza
Cvalda
460 bodů
7
Někomu to možná přijde trapný a místní géniové by možná prohlásili, že se jedná o improvizaci na začátečnické úrovni. Ale pro mě je Partička dobrá dost, pouštím si ji často, když nevím na co koukat jako takovou jistotu a aspoň se u toho nasměju.
Memento
175 bodů
8
Před mnoha lety fascinace novým žánrem. A přiznávám se, jsem hlavně unešena Igorem Chmelou. :)) V pravé chvíli utrousí kratičkou poznámku, která člověka rozesměje víc než sáhodlouhé popisování vtipné situace. Vůbec mě ale nebavila Partička v hotelu (kromě postavy kněze).