Recenze filmu Anděl Páně 2

75%

Komentáře a recenze 88

Dle počtu bodů
dadoool
dadoool
407 bodů
4
Opravdu nerozumím těm pozitivním ohlasům. Vždyť to byla oproti jedničce totální katastrofa! Děj to nemělo naprosto žádnej (jako vážně, o čem to vlastně bylo??) pár vtipů, které byly docela povedené, ale jinak hrůza. To co bylo u dvojice čerta a anděla kouzelné a vtipné, tady je už jen ohraná písnička a vůbec to nemá takové kouzlo. Zlá trojice čerta, anděla a mikuláše je totálně trapná. Jediné scény, které se mi líbily, jsou asi ty u nebeské brány, ale to je tak celé. Opravdu nechápu ta vysoká hodnocení.
zuz
zuz
395 bodů
10
První díl miluju a na tento jsem šla s nadšením do kina.Můžu říct ,že předčil moje čekávání.Nemám k tomu naprosto co dodat a byla jsem v tom nejpozitivnějším slova smyslu šokovaná. Petronel a Uriáš je suprová dvojka a jejich hašteření geniální!Vica Kerekes je v roli Magdalény mně taky mile překvapila.Anička Čtvrtníčková na svůj věk předvedla skvělý herecký výkon.A ta pohádková atmosféra!Takhle to má vypadat.A nesmím zapomenout na suprové vtípky vůči svatým.
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
9
Pohádku jsem viděla na předpremieře na Černém mostě. I když se mi první díl nic moc nelíbil a vůbec nic jsem od filmu nečekala, byla jsem mile překvapena a potěšena. Za poslední dobu zdaleka nejlepší česká původní hraná pohádka, doporučuji ke shlédnutí všem dalším divákům
Marekzprahy
350 bodů
4
Velmi nadhodnocovaný film. Když natočil Troška Kameňák, dostal bídu, když natočil Strach Anděla Páně, vynášejí ho lidé do nebes. Přitom jsou ty filmy vlastně docela podobné, akorát u AP se smějí hlavně katolíci.
paniks
319 bodů
9
Film se povedl, dokonce v některých pasážích dvojka předčila jedničku. Výborná kamera, kostýmy, výprava, výborné výkony představitelů. Celé kino se bavilo, milé pokoukání pro všechny věkové skupiny. Výborný anděl Petronel i jeho věčný pokušitel čert Uriáš. Příjemné exteriéry.
daisyna
daisyna
279 bodů
6
Jednička byla skvostná a dvojce říkali, že je snad jeste vtipnejsí, tak jsem byla zvedava, vsechno od postav, kostýmu, rezie je výborné, ale také mi trochu chyběl vtipnější scénář, protože jinak by se mi asi nestalo, že v kině usnu, v pulce filmu jsem vytuhla, takže to až zas tak vtipné opravdu nebylo a nemuzu zcela objektivne hodnotit celý film
tyna-berbrova
270 bodů
9
To je film, který krásně pohladí po duši. Navodí Vánoční atmosféru a vůbec je to milé. Najde si něco každý, jak dospělák tak i děti. Oproti jedničce je to více dospělácká pohádka :-) Herecké obsazení je skvělé a bavila mě ta různorodost. Jen bych si odpustila přehrávání Lucie Bílé na konci.
bonduelka
bonduelka
252 bodů
8.5
Nádherná pohádka s vánoční tématikou. neumím si představit, jestli by takto byli shovívaví k pojetí nebe byla i jiná náboženství. Tady se nám s humorem přestaví veškeří svatí a tak se pobaví rodiče i děti. Nezbývá než autorům pogratulovat. Těším se až se z této pohádky stane vánoční klasika.
Trickyvoo
Trickyvoo
218 bodů
10
Já osobně nemám, co bych pohádce vytkla. Dvořák je dokonalý čert, poťouchlý našeptávač. Trojan jako anděl. Upřimně, kdo si takhkle kdy představoval anděla? Ubrblaného, postaršího ouředníčka? Já teda ne a proto mě to baví.
vaclav-pilnik
217 bodů
7.5
Jednička se mi zdála vtipnější a taky to mohlo být kratší. Jinak docela fajn.