Nebezpečné pokušení

52%
Nebezpečné pokušení
Plakát traileru

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)




Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
6
Eli Roth si možná chtěl trochu odpočinout od svých krváků a natočil komorní thriller, který se celý odehrává na území jednoho domu se třemi postavami a dost možná se jedná o jeho nejlepší film (což popravdě moc neznamená). Ne, že by se jednalo o něco překvapivého, ale přesto tenhle minimalistický film o tom, jak dokáže jeden nevinně vyhlížející šuk, zničit celý život normálního otce od rodiny, dokáže pobavit.
hanys_
hanys_
18 781 bodů
4
Málo erotiky, málo napětí. Herecky to taky není žádná výhra, takže i v rámci žánru slabota. Ten nápad, že tentokrát bude někoho terorizovat ženská, prostě není spásonosný.
Danny F.
Danny F.
11 176 bodů
6
Tohle téma už je jen opakování. Akorát v tomto případě jde o ženské podání. Dobře to odsejpalo a dalo se u tohoto filmu vydržet až do konce. Evan mi připadal jako větší holka než ty dvě dohromady. Tolik příležitostí a nic. Děj se dal předvídat.

Dodatečné informace

Původní název:
Knock Knock (více)
  • Chile Nebezpečné pokušení
  • Chile Knock Knock
  • Chile Nebezpečné pokušenie
  • Chile Toc, toc
Premiéra v ČR:
1. 10. 2016
Země původu:
Chile, Izrael, USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
6,34 mil. USD (celosvětově)
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné