Loft

64%
Loft
Snímek Loft vypráví příběh o skupině pěti lidí, kteří společně sdílejí byt pro svá nemanželská dobrodružství. Kámenem úrazu se stává okamžik, kdy se v bytě objeví tělo neznámé ženy. Na řadu přichází řada otázek, které je třeba zodpovědět. Nikdo si nemůže být ničím jistý a prvotní důvěra se vytrácí. Nejpodstatnější ovšem je, kdo je vrah.



hanys_
hanys_
18 781 bodů
2
Srašná blbost. Hodinu se nic neděje a pak začne scénaristická onanie první ligy. Ikdyby originál točil třeba Ver hoven, tak na něj sílu letos nenajdu.
avenis
avenis
10 584 bodů
9
Původní holandský film jsem neviděla, takže nejsem ovlivněná dojmem, že tento je remake. Proto se mi to celé dost líbilo. Chvíli jsem myslela, že roli Martyho hraje "vyrostlý" Haley Joel Osment, ale byl to Eric Stonestreet. Stejně tak při pohledu na Isabel Lucas jsem měla chvíli dojem, že je to Hudson Leick... Nojo, nejsem počítač. Mám ráda tyhle dějové propletence a zvraty. Skoky v čase mi nevadí, když jsou srozumitelné. Přesto by bylo fajn místy zrochu zvolnit, aby i pomaleji myslící, jako já, měli šanci pojmout všechna fakta a indicie. Zaujaly mě šaty dvou hlavních ženských postav, krásně excentricky hozené přes jedno rameno. A dumám nad nelogičností zapsaného nápisu FATUM NOS IUNGEBIT. Pouta, ruka s řeznou ránou... Že to policajtům nebylo hned divné... (29.4.2022)
hrumsrt
hrumsrt
10 261 bodů
6
S takovým obsazením to jde skoro samo... Ale vlastně ne, jelikož to působí jako nějaký německý béčkový drama. Zvratů je tady nespočet, ale přijde mi to přitažené... 65%

Dodatečné informace

Původní název:
The Loft (více)
  • Belgie Loft
  • Belgie The Loft
  • Belgie El Loft
  • Belgie Loftas
  • Belgie Vertiges
Premiéra v ČR:
13. 7. 2000
Země původu:
Belgie, USA
Rozpočet:
14 mil. USD
Tržby:
10,1 mil. USD (celosvětově)
Knižní předloha:
Čeština:
Loft je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch