Kurýr

51%
Kurýr

Seriálová verze akčního hitu Kurýr, ve kterém zazářil Jason Statham. V seriálové verzi se role kurýra na špinavou práci ujal Chris Vance (Útěk z vězení, Doktor Mozek). Kurýr Frank Martin dopraví za odpovídající sumu cokoli kamkoli. Když ho požádá o pomoc jeho automechanik Dieter, netuší, do jak nebezpečného úkolu se pouští. Dietrova kamarádka Trina potřebuje převézt zařízení, které dokáže u jakéhokoli vozu snížit spotřebu paliva až o sedmdesát procent. To se ale nelíbí konkurenci, a tak nastupuje najatá banda zabijáků.





Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
4
Musím uznat, že filmový kurýr se mi líbil (vyjma třetího dílu) a nápad na seriálové zpracování také nepůsobí nejhůře ale bohužel, výsledek žádná očekávání nesplní. Chris Vance nemá Stathamovo charisma a veškerá akce (když už nějaká je) působí neuvěřitelně laciným dojmem. Zatím sem "sjel" dva díly ale pochybuji, že by se kvalita, nějakým zázračným způsobem navýšila.
Danny F.
Danny F.
11 176 bodů
6
Takový běžný akční seriál, kopírující původní film. Proč se musí v poslední době skoro z každého filmu dělat seriál?
RedRose
5 159 bodů
4
no... bylo to... prostě divné a slabé... k filmové předloze se to ani zdaleka nepřiblížilo... a ten konec druhé série a vlastně celého seriálu fakt luxus...


Dodatečné informace

Původní název:
Transporter: The Series (více)
  • Kanada Kurýr
  • Kanada Transporter: The Series
  • Kanada Kuriér
  • Kanada Le Transporteur - la série
  • Kanada Transporter - Die Serie
Země původu:
Kanada, Francie, USA, Německo
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné