Tvůrci a herci seriálu Cruel Intentions

?

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Výtvarník


Masky


Produkce


Asistent režie


Kaskadér


Casting


Speciální efekty


Výprava

Vše o tvůrcích Cruel Intentions

Snímek Cruel Intentions byl představen v roce 2024 a spadá do žánru/ů: Drama.

Cruel Intentions - Herci a postavy

V hlavních rolích Cruel Intentions se představí: Sarah Catherine Hook jako Caroline Merteuil, Zac Burgess jako Lucien Belmont, Sean Patrick Thomas jako profesor Chadwick, John Kim jako Blaise a Ezekiel Goodman.

V dalších rolích uvidíte například: Darrin Baker, Jake Gosden, Claire Forlani, Holly Jade Balmer, Craig Burnatowski, Allie Dunbar a Devon MacDonald.

Cruel Intentions režije a scénář

Režie Cruel Intentions se zhostil tým, který vedli: Nick Copus, známý svým dílem Lovci duchů a Adam Arkin, známý svým dílem Nabídka. Scénář připravila: Phoebe Fisher, která se podílela také na titulu Na dně.

Produkce, střih a hudba seriálu Cruel Intentions

Produkci Cruel Intentions zajistili Jason Stone, Adam Arkin, Michelle Allsopp, Monika Bacardi, Phoebe Fisher, Sara Goodman a Andrea Iervolino, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídili David A. Makin a Simon Chapman. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Tony Solomons. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Jeff Cardoni.

Cruel Intentions: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Cruel Intentions figurují jako kaskadéři Jean-Francois Lachapelle, Geoff Scovell a Alex Armbruster.

Cruel Intentions: Výprava

Výpravu zajišťoval Ian Brock, Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měl na starosti Colin Penman.