Tvůrci a herci seriálu Abby Hatcherová

52%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Výtvarník


Produkce


Speciální efekty

Vše o tvůrcích Abby Hatcherová

Snímek Abby Hatcherová byl představen v roce 2018 a spadá do žánru/ů: Dobrodružný, Animovaný, Komedie.

Abby Hatcherová - Herci a postavy

V hlavních rolích Abby Hatcherová se představí: Wyatt White, Luke Youngblood, Juliet Donenfeld, Kimberly Brooks a Maggie Lowe.

V dalších rolích uvidíte například: Kaycie Chase, Jayden Ham, Christian Dal Dosso, Jacob Soley, Terry McGurrin, Paul Sun-Hyung Lee a Michela Luci.

Abby Hatcherová režije a scénář

Režie Abby Hatcherová se zhostil tým, který vedli: Charles E. Bastien, známý svým dílem Kouzelný školní autobus a Kyran Kelly. Scénář připravili: Elise Allen, která se podílela také na titulu Barbie a Škola pro princezny, Peter Hunziker, který se podílel také na titulu Floogals, Corey Powell, který se podílel také na titulu Superpříšerky, Alex Ganetakos, který se podílel také na titulu Tig N' Seek, Joseph Purdy, který se podílel také na titulu Doktorka Plyšáková, Deanna Oliver, která se podílela také na titulu Animáci a J.D. Smith.

Produkce, střih a hudba seriálu Abby Hatcherová

Produkci Abby Hatcherová zajistili Gillian Pike, Laura Clunie, Jennifer Dodge, Ronnen Harary, Jamie Whitney, Erin Mackie a Toni Stevens-Fleischmann, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení.