South Park: The Streaming Wars

68%
South Park: The Streaming Wars
Cartman se utká se svou matkou v souboji vůlí, zatímco se odehrává epický konflikt, který ohrožuje samotnou existenci South Parku.



kubas369
5 367 bodů
6
5.5/10. Tvl konečně Cartmana matinka chytla za koule. Jinak genialita 10. až cca 15. řady je asi nenávratně pryč.
AtemuLukas
AtemuLukas
2 294 bodů
7
Další filmový díl ze série South Park a tentokrát si berou na paškál streamovací služby. Příběh tu je z přítomnosti, kde naší hrdinové jsou zase děti a kvůli ubývající vodě se rozhodnou udělat streamovací službu, aby vydělali cash. Do toho se zaplete Cartmen, který to opět “pos*re.” No a tím se dostáváme do bodu, kdy musejí opět řešit další krizi, která nebude lehká, protože nepřítel Pipi nezná slitování.

V tomto filmu jsou zesměšňované velké korporace a streamovací služby, které slibují a pak nenaplní své sliby a jenom oškubou zákazníka. Dalším bodem, které tady film zesměšňuje jsou plastické operace, které tu jsou dost trefně podané. Co tu ale oproti dílu s Covidem upadlo je příběh a humor.

Neberte to špatně, pořád je to vtipné a pořád trefné na danou situaci, ale ten humor tu je na mě trochu už cringe. Tím chci říct, že tady se točí hodně k fekální humoru, kde celý vtip je vystavený na močení. Jako jasně přiznávám, Matt Daemon a reklama UrinalWatter byla vtipná a já se zasmál, ale když to tam pokračovalo znovu a znovu, tak už ten vtip nefungoval a tady stačilo řídit se rčením “méně je vlastně více.”

Což byl za mě asi největší problém filmu. No možná ještě ten příběh byl slabší a ne tak promyšlený, jako u Covid dílu. Tady máte od začátku do konce vše vystavené na jednom humoru a to rozuzlení na konci není něco co. Bý vás překvapilo, nebo nějak uspokojilo. Spíš to působí, jako narychlo udělaný konec, který má rychle uzavřít film. (Stejně jako u některých dílů seriálu.) Ale to je možná jenom můj dojem.

I tak se jedná o dobrou komedii a já ji můžu doporučit. Ale nesedne každému. Pokud nemáte rádi přízemní humor plný vulgarismů, který je zároveň satirou na aktuální dění, pak není film určený pro vás. Pokud ale tohle je tenhle šálek kávy, kterou vyhledáváte, tak budete spokojeni. Já dávám 7/10.

Dodatečné informace

Původní název:
South Park: The Streaming Wars (více)
  • USA South Park: The Streaming Wars
  • USA South Park: A Guerra dos Streaming
  • USA South Park: Las guerras de streaming
  • USA Південний Парк: Стримінгові війни
  • USA Южный Парк: Стриминговые войны
Premiéra v ČR:
7. 10. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce South Park: The Streaming Wars


Powered byJustWatch