Tvůrci a herci filmu Losos

AI
65%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Střih


Výtvarník


Kostýmy


Masky


Produkce


Pomocná kamera


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Losos

Snímek Losos byl představen v roce 2024 a spadá do žánru/ů: Drama, Krátkometrážní.

Losos - Herci a postavy

V hlavních rolích Losos se představí: Lucas Lynggaard Tønnesen jako August, Kasper Leisner jako André, Dia Jovanovic jako Rina, Victor Hugo jako James a Clara Herman-Petersen jako Ida.

V dalších rolích uvidíte například: Bertram Ask Plauborg Rasmussen jako Mathias, Thomas Gøtterup Larsen jako kuchař, Elyas Benaouisse jako kuchař, Signý Kristinsdóttir jako kuchař, Josefine Verstegen Holdt jako kuchař, Roland Volkov jako kuchař a Kristoffer Bach Lauridsen jako kuchař.

Losos režije a scénář

Režie Losos se zhostil tým, který vedl: Mattis Huus Heurlin. Scénář připravil: Mattis Huus Heurlin.

Produkce, střih a hudba filmu Losos

Produkci Losos zajistili Pelle Axel von Schantz Iversen a Karoline Jørgensen, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Milan Bjørnild. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Mattis Huus Heurlin.

Losos: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Genevieve Sztuk. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měl na starosti Martin Hansen.