Zajímavosti o Zataj dech

AI
59%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zajímavosti 3

  • Film produkují Alix Madigan (Do morku kosti, 1982, The Lie) a Lucas Joaquin (House of Spoils, Resurrection, Mayday) spolu s Paulson jako výkonnou producentkou.
  • V hlavních rolích se představí držitelka cen Emmy® a Tony Sarah Paulson (American Horror Story, 12 let v řetězech), Amiah Miller (Válka o planetu opic, Malá Anastázie), Alona Robbins (Nemocnice New Amsterdam), Annaleigh Ashford (Představujeme vám Chippendales), Ebon Moss-Bachrach (Medvěd, Nic ve zlým), Arron Shiver (Na doraz) a Bill Heck (Balada o Busteru Scruggsovi).
  • Psychologický hororový thriller Zataj dech od Karrie Crouse (Westworld) na jehož režii se podílel Will Joines (Com Truise: Propagation, The Push, Be Still).