Zajímavosti o Na plech

AI
59%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zajímavosti 5

  • Film vznikal během léta 2024, pro jednu scénu, která vzdává hold filmu Císařův pekař, si tvůrci dokonce vyrobili vlastního Golema.
  • "Část fanoušků byla po vydání Párty Hárder: Summer Massacre zklamaná, jelikož se těšila na svou oblíbenou postavu otylého vařiče Grundzy. Záměrně jsem ho ze snímku vynechal, protože takhle komplexní charakter si pochopitelně zaslouží větší prostor. Právě on je jednou z hlavních postav filmu NA PLECH, kde je postupně odkrývána jeho laskavá stránka coby milujícího a starostlivého otce tří nezbedných synů," říká o důležité postavě režisér Marty Pohl.
  • Martin Pohl po úspěšných komediích Párty Hárd a Párty Hárder: Summer Massacre představí příběh o důležitosti a síle rodiny: Na plech.
  • Marty Pohl se mimo režie věnuje tvorbě kreslených vtipů Martyho Frky a pod alter egem Řezník působí na hudební scéně. Po počátečních kontroverzích, kdy v roce 2013 byl vyloučen z ankety Český Slavík, se na hudební scéně plně etabloval a cenu o řadu let později skutečně dostal. Poté, co se mediálně kočkoval s populární zpěvačkou Monikou Bagárovou, se jeho letní hit „Děvky musej škemrat“ dočkal obecného uznání.
  • Režisér Martin Pohl, známý také jako kontroverzní rapper Řezník nebo jako autor Mártyho frků.